Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έχασε την ευκαιρία για μια σπουδαία νίκη η Κολωνία, βασικός ο Λημνιός

Πολύ κοντά στην πρώτη εφετινή της νίκη στην Bundesliga έφτασε η Κολωνία, αλλά τελικά παρέμεινε για 7η σερί αγωνιστική χωρίς «τρίποντο».

Στο εναρκτήριο ματς της 7ης ημέρας οι «τράγοι» προηγήθηκαν στην Βρέμη της Βέρντερ με το αυτογκόλ του Μοϊσάντερ, αλλά 8 λεπτά πριν από το 90΄ ο Μπίτενκουρτ με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Σε τέταρτο διαδοχικό ματς το τελικό σκορ «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών της Βέρντερ, η οποία παραμένει αήττητη μετά το 1-4 της πρεμιέρας από την Χέρτα Βερολίνου (19/09). Έκτοτε μετρά 6 ματς χωρίς να χάσει (4 ισοπαλίες και 2 νίκες).

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν στην αρχική ενδεκάδα των φιλοξενούμενων κι αντικαταστάθηκε στο 64΄ από τον Ρεχμπεκάι. Στον πάγκο των γηπεδούχων έμεινε ο Στέφανο Καπίνο.

Συνθέσεις

Βέρντερ: Παβλένκα, Τόπρακ (73΄Μέβαλντ), Μοιζάντερ, Φριντλ, Γκεπρέ-Σελάσιε, Έγκεσταϊν, Γκρος, Εμπόμ (74′ Τσονγκ), Μπίτενκουρτ, Ρασίτσα (65′ Οζάκο), Σάρτζεντ

Κολωνία: Χορν (40’Ζίλερ), Κάτερμπαχ (73′ Κάτερμπαχ), Στσίχος, Μπόρναβ, Βολφ, Όζκαν, Ντρέξλερ (73′ Τίλμαν), Γιάκομπς, Λημνιός (64′ Ρέτσμπεκαϊ), Άντερσον

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected