Αθλήματα

O Ζβέρεφ απέκλεισε τον Ναδάλ! (vid)

O Αλεξάντερ Ζβέρεφ κέρδισε για 2η συνεχόμενη φορά τον Ραφαέλ Ναδάλ σε indoor και τον απέκλεισε στα ημιτελικά του Paris Masters, ένα τουρνουά που θα συνεχίσει να απουσιάζει από τη συλλογή του Ισπανού.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Ζβέρεφ έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και επιβλήθηκε στον δεύτερο ημιτελικό του παρισινού τουρνουά του Ναδάλ με 6-4, 7-5, για να πάρει την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον Daniil Medvedev.

Ήταν η 2η νίκη του Ζβέρεφ επί του Ναδάλ σε 7 αναμετρήσεις (2-5), ωστόσο ήταν και η 2η συνεχόμενη αναμέτρηση στην οποία ο Γερμανός ήταν ο νικητής, καθώς και η 2η σε indoor, όπου είχαν δώσει τον προηγούμενο αγώνα τους πέρσι τέτοια εποχή για το ATP Finals.

Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι ο Ζβέρεφ και κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκειά του, έχοντας απολογισμό 37 winners και 18 αβίαστα λάθη. Ενώ είχε ισάριθμα λάθη με τον Γερμανό, ο Ναδάλ είχε μόλις 17 winners, λιγοτερους δηλαδή από τους μισούς του αντιπάλου του!

Στον τελικό του Παρισιού ο Medvedev

Daniil Medvedev, ο οποίος θα είναι στο Νο.4 του κόσμου από τη Δευτέρα, κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό του Paris Masters τον Milos Raonic με 2-0 σετ και έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Medvedev ήταν πολύ καλός και σήμερα στην Accor Arena για να κερδίσει τον Raonic με 6-4, 7-6 (4) και να πάρει το πρώτο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό του Rolex Paris Masters.

Θα είναι ο 1ος τελικός στο 2020 και ο 4ος τελικός σε Masters 1000 διοργάνωση για τον 24χρονο Ρώσο, που από χθες έχει εξασφαλίσει την άνοδό του στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης και την ισοφάριση του career high του. Είχε παίξει ακόμα στον τελικό του Rogers Cup το 2019, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε το Cincinnati Masters και το Shanghai Masters.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected