Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός

Δύο ακόμη προσθήκες για τον Μακεδονικό.

Η ομάδα της Νεάπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου (18/05/1998) αμυντικού, Θωμά Γκάρα που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Πλατανιά (μία συμμετοχή στη Super League 2) και παλαιότερα σε Αστέρα Ιτέας, Ερμή Αμυνταίου, Τσεζένα U19, ΠΑΣ Γιάννινα U20, Ρομάνα Τσέντρο (Ιταλία), Αντριέζε, Πάντοβα U19 αλλά και τον 19χρονο (07/04/2001) μέσο Μανώλη Διγκόζη, που έπαιζε στην U19 της ΑΕΛ και παλαιότερα στην U17 του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας δύο νεαρών ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Θωμά Γκάρα (22) και Μανώλη Διγκόζη (19).

Για τον Θωμά Γκάρα, η ενηλικίωση ήρθε στην Ιταλία, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο από τα 15 ως τα 20. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικός χαφ, δοκιμάστηκε το 2015 στην Κιέβο Βερόνα και έπεισε τους ανθρώπους της, ώστε να γίνει μέλος της Ακαδημίας της. Στα 16 του φόρεσε τη φανέλα της Τσεζένα, ανήκοντας στην οποία πέρασε ως δανεικός από Πάντοβα, Αντριέσε, Ρομάνια και… ΠΑΣ Γιάννινα.

Επέστρεψε σε ελληνικό έδαφος για λογαριασμό του Ερμή Αμυνταίου τη σεζόν 2018/19, και ύστερα αγωνίστηκε για Αστέρα Ιτέας και Πλατανιά, από τον οποίο αποδεσμεύτηκε στα μέσα του προηγούμενου μήνα.

O Μανώλης Διγκόζης, που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Αχιλλέα Τριανδρίας, πριν μεταπηδήσει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Εκεί παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ στον Μακεδονικό υπογράφει έχοντας φορέσει προηγουμένως τη φανέλα της ΑΕΛ Κ19.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected