Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στο…ρετιρέ η Λέστερ, 1-0 τη Γουλβς (vid)

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βάρντι στο 15ο λεπτό, η εξαιρετική φέτος Λέστερ έκαμψε την αντίσταση της Γουλβς και προσπέρασε την Τότεναμ στην κορυφή, που νωρίτερα πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” από την έδρα της Γουέστ Μπρομ με γκολ του Κιν στο 88′.

Το τρένο της Λέστερ δεν έχει σταματημό. Χάρη σε ένα πέναλτι του Βάρντι (του έπιασε το δεύτερο ο Πατρίτσιο) η ομάδα του Μπρέντναν Ρότζερς επικράτησε με 1-0 της Γουλβς στο «King Power» κι έπιασε κορυφή με 18 βαθμούς δίνοντας συνέχεια στο καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της.

Μόλις στο 12′ ο Κίλμαν έκανε χέρι και με τη βοήθεια και του VAR καταλογίστηκε πέναλτι με τον Βάρντι να εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 1-0 για τη Λέστερ στο 15′. Μάλιστα στο 38′ ο Άγγλος επιθετικός είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ με πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο Πατρίτσιο του είπε «όχι» κρατώντας το σκορ στο 1-0.

Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, με τον Βάρντι για τη Λέστερ και για τη Γουλβς με τους Κίλμαν και Μπολί κυρίως ενώ και ο Σμάιχελ στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε για τους γηπεδούχους. Έτσι η Λέστερ συνεχίζει με σπασμένα τα φρένα και περιμένει πλέον το αποτέλεσμα το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λίβερπουλ για να δει αν θα παραμείνουν στην κορυφή.

Συνθέσεις

Λέστερ: Σμάιχελ, Φουχς, Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν, Τόμας (46’ Ολμπράιτον), Μεντί, Τίλεμανς, Μάντισον (72’ Μπαρνς), Πράε (80’ Μόργκαν), Βάρντι

Γουλβς: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Κίλμαν, Αΐτ Νούρι (77’ Μαρσάλ), Σεμέδο, Νέβες, Ντεντόνκερ, Νέτο (79’ Φάμπιο Σίλβα), Ποντένσε (60’ Τραορέ), Χιμένες

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected