Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Νιγηρία κέρδιζε 4-0 και στο τέλος έφυγε με σκυμμένο κεφάλι! (vid)

Ένα τρομερά θεαματικό ματς έλαβε χώρα στην Αμπούζα, με την Νιγηρία να προηγείται 4-0 πριν συμπληρωθεί το ημίωρο αλλά την Σιέρα Λεόνε να κάνει τρομερή αντεπίθεση και να ισοφαρίζει σε 4-4 λίγο πριν το φινάλε

Ματς με δυνατές συγκινήσεις ήταν αυτό που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο “Moshood Abiola National Stadium”, με την Νιγηρία και την Σιέρα Λεόνε να αναδεικνύονται ισόπαλες με το χορταστικό σκορ 4-4. Το εντυπωσιακό μάλιστα με το συγκεκριμένο ματς είναι πως η εικόνα του πρώτου ημιώρου ήταν τέτοια που ουδείς μπορούσε να προδικάσει τη συνέχεια.

Μέχρι τότε η Νιγηρία έκανε πάρτι και με τα γκολ των Ιγουόμπι (2), Όσιμεν και Τσουκουέζε είχε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων, ενώ το ημίχρονο την βρήκε να έχει μαξιλάρι ασφαλείας τριών γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το σκορ στο 4-1 υπέρ της.

Η μείωση του σκορ σε 4-2 στο 72′ έφερε κάποια ανησυχία πάνω από το στρατόπεδο των γηπεδούχων, ωστόσο αυτή έγινε μεγαλύτερη όταν στο 78′ αποχώρησε τραυματίας ο Όσιμεν (οι άνθρωποι της Νάπολι αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού του).

Ίσως μάλιστα αυτή η αποχώρηση να επηρέασε και ψυχολογικά την Νιγηρία, με την Σιέρα Λεόν να φορτσάρει στο τελευταίο δεκάλεπτο και με γκολ των Μπουντού και Καμαρά στο 80′ και στο 86′ αντίστοιχα πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

το βίντεο δημοσίευσε το Sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected