Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Δύο μεταγραφές η Θύελλα Μοναστηρακίου

Μπορεί το lockdown να σταμάτησε κάθε αθλητική δραστηριότητα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, η Θύελλα Μοναστηρακίου όμως συνεχίζει να ενισχύεται.

Οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Πρέβεζας απέκτησαν τον 31χρονο (07/07/1987) αμυντικό, με καταγωγή από την Ηλεία, Νεοκλή Ξένο που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον ΑΟ Λουτρακίου (πριν σε Παναιγιάλειο, Θύελλα Φιλώτα, Οδυσσέα Νυδρίου, Πανηλειακό, Αχέροντα Καναλακίου, Ρούβα, Αχαϊκή, Λεωνίδιο, ΠΑΣ Κόρινθο, Θύελλα Πατρών, Ολυμπιακό Σαβαλιών, Δόξα Παλαιομάνινας, Παπυργιακό Κεφαλονιάς, Όλυμπο Κέρκυρας) και τον 23χρονο μέσο, Αλέξανδρο Λίτο που έπαιξε στην αρχή της σεζόν στον ΠΑΣ Πρέβεζα και πριν σε Αμβρακικό Βόνιτσας και ΑΟ Παλαίρου.

Η ανακοίνωση :

“Αν και τα ποδοσφαιρικά νέα έχουν περάσει σε 2η μοίρα λόγω της πανδημίας, εμείς οφείλουμε να σας ενημερώνουμε για τις εξελίξεις που αφορούν την ομάδα μας!

Στον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Νεοκλής Ξένος και Αλέξανδρος Λίτος!

Ο Ξένος έχει εμπειρία από τη Γ΄ Εθνική καθώς έχει αγωνιστεί σε Λεωνίδιο, Πανηλειακό, Θύελλα Φιλώτα Φλώρινας και Παναιγιάλειο. Επίσης κατά το παρελθόν ο έμπειρος αμυντικός έχει παίξει σε Ρούβα Ηρακλείου Κρήτης, ΠΑΣ Κόρινθο, Θύελλα Πατρών, Αχαϊκή, Όλυμπο Κέρκυρας, Αχέροντα Καναλακίου, Οδυσσέα Νυδρίου και Α.Ο. Λουτρακίου.

Ο Λίτος με καταγωγή από την Πάλαιρο, έχει αγωνιστεί στις Ακαδημίες του Α.Ο Παλαίρου και στην πρώτη ομάδα. Φέτος ξεκίνησε την χρονιά στον ΠΑΣ Πρέβεζα ενώ την σεζόν 2019-2020 αγωνιζόταν στον Αμβρακικό Βόνιτσας.

Νεοκλή και Αλέξανδρε καλώς ήλθατε…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected