Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Μαγικά” από τον Χάαλαντ στη νίκη της Ντόρτμουντ, πέτυχε καρέ τερμάτων σε 32 λεπτά! (vid, αποτελέσματα + βαθμολογία)

Ένας Χάαλαντ από άλλον…πλανήτη, έδωσε τη δική του παράσταση στο Βερολίνο και με τέσσερα γκολ μέσα σε 32 λεπτά, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με σκορ 5-2. 

Η Ντόρτμουντ φλέρταρε με μία ακόμη απώλεια βαθμών αλλά είχε Χάαλαντ. Το Golden Boy από τη Νορβηγία πέτυχε τέσσερα!!! γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, το 1-0 της Χέρτα έγινε 2-5, κι οι Βεστφαλοί έφυγαν με το τρίποντο από το Βερολίνο.

Τι άλλο να γράψεις πια γι’ αυτό το παιδί! Τα επίθετα που τον χαρακτηρίζουν έχουν αρχίσει να στερεύουν. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν σταματά να μας εκπλήσσει και το βράδυ του Σαββάτου έδωσε ακόμη μία απίθανη παράσταση στο Βερολίνο. Η Ντόρτμουντ βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο ημίχρονο από τη Χέρτα, η γκέλα φαινόταν να έρχεται αλλά ο 20χρονος αστέρας από τη Νορβηγία είχε άλλα σχέδια και οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο με 5-2.

Η Χέρτα έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 1-0 από φοβερό σουτ του Ματέους Κούνια (33’), όμως στην επανάληψη ο Νορβηγός εξέθεσε την άμυνα της με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Κινούμενος στην πλάτη της άμυνας γύρισε το ματς μέσα σε δύο λεπτά (47’, 49’). Κλέβοντας μία μπαλιά προς τα πίσω και περνώντας και τον τερματοφύλακα έκανε χατ-τρικ μέσα σε 16 λεπτά (61’, 1-3).

Το ματς είχε πάρει πια την τροχιά του και ο Γκερεϊρό έκανε το 1-4 (70’) απέναντι σε μία Χέρτα που παρέπαιε στο γήπεδο.

Το πέναλτι του Ματέους Κούνια πήγε να δώσει ξανά λίγο σασπένς (79’, 2-4), όμως ο εκπληκτικός Νορβηγός είπε την τελευταία κουβέντα και με το τέταρτο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 2-5 (80’), που φέρνει την Ντόρτμουντ στον πόντο από την κορυφή και τον απίθανο Χάαλαντ να μετρά ήδη 10 γκολ μετά από 7 παιχνίδια στο γερμανικό πρωτάθλημα φέτος!

δείτε βίντεο με τα γκολ ΕΔΩ

Τα αποτελέσματα :

Χοφενχάιμ – Στουτγκάρδη  3-3
Αρμίνια Μπίλεφελντ – Λεβερκούζεν  1-2
Μπάγερν Μονάχου – Βέρντερ Βρέμης  1-1
Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ  1-1
Σάλκε – Βόλφσμπουργκ  0-2
Άιντραχτ Φραγκφούρτης – Λειψία  1-1
Χέρτα – Ντόρτμουντ  2-5

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected