Κατηγορίες
Αθλήματα

Το πάλεψαν Σχινάς και Μητσάκος

Αρκετές ήταν οι ελληνικές παρουσίες σήμερα, στον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στην Κρήτη.

Πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκε ο Στέφανος Σχινάς, ο οποίος “λύγισε” από τον Ελβετό Patrik Hartmeier μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με 4-6, 6-1, 13-11.

Κοντά στη νίκη ήταν και ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος έχασε μετά από δυο πολύ κοντινά σετ από τον Ελληνονοτιαφρικανό Βασίλη Καπίρη, με 7-6, 7-5.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Στέφανος Σακελλαρίδης ηττήθηκε από τον Κροάτη Josip Krstanovic με 6-4, 6-1 και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης από τον Ιταλό Federico Arnaboldi με 6-1, 6-2. Στα προκριματικά αγωνίστηκε και ο μικρότερος αδερφός τους, ο 14χρονος Δημήτρης Σακελλαρίδης, που ηττήθηκε στο επαγγελματικό του ντεμπούτο από τον Ισραηλινό Yair Sarouk με 6-1, 6-2.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Cezar Cretu με 6-3, 6-1 και ο Γιώργος Βάλαρης γνώρισε την ήττα από τον Βέλγο Martin Van Der Meerschen, με 6-0, 6-4.

Τέλος, ο Κύπριος Σέργης Κυρατζής κέρδισε τον Maximilian Todorov με 6-7, 6-4, 10-3 και μπήκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Βρετανό Billy Harris.

Στις γυναίκες, την Κυριακή ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Ναταλία Νικολοπούλου, Νεφέλη Ζαφείρη και Έλλη Λογοθέτη, που συμμετείχαν στα προκριματικά. Η Νικολοπούλου ηττήθηκε από τη Γερμανίδα Alicia Melosch με 6-2, 6-4, η Ζαφείρη από την Τσέχα Kristyna Hrabalova με 6-4, 6-4 και η Λογοθέτη από τη Λετονή Sabine Rutlauka με 6-0, 6-1.

Εκτός από τις προσπάθειες του Κυρατζή και του Καπίρη, αύριο θα ξεκινήσει και το ταμπλό του διπλού, όπου οι Μάρκος Καλοβελώνης και Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετωπίσουν τους Βασίλη Ηλιόπουλο και Στέφανο Σχινά.

Στο γυναικείο τουρνουά, την πρεμιέρα της θα πραγματοποιήσει η Δήμητρα Παύλου, που θα παίξει στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό με την Mell Elizabeth Reasco Gonzalez. Η Παύλου θα αγωνιστεί επίσης και στο διπλό, ενώ στα διπλά θα αγωνιστούν ακόμα οι Μάγδα Αδαλόγλου και Ναταλία Νικολοπούλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected