Super League 1

Μηδέν από μηδέν…μηδέν στο Αλκαζάρ

Δεύτερη ισοπαλία για την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, μετά από αυτήν με τον Παναθηναϊκό (1-1), ήρθε η ισοπαλία με τον Ατρόμητο χωρίς τέρματα.

Με την ισοπαλία αυτήν, η ΑΕΛ έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, παραμένοντας χωρίς νίκη στο Αλκαζάρ.

Ένα παιχνίδι όπου γρήγορα θα ξεχαστεί, εάν δεν έχει ήδη ξεχαστεί, ήταν αυτό της 10ης Αγωνιστικής της Super League 1, ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν ούτε… ευκαιρία για γκολ.

Αν μπορούσαμε να αναφέρουμε ενδεικτικά από μια ευκαιρία για τις δύο ομάδες, αμφότερες σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και μάλιστα με διαφορά δύο λεπτών.

Στο 75′ ο Φιορίν Ντουρμισάι έπιασε μια κεφαλιά έπειτα από κόρνερ με τη μπάλα να περνά άουτ, ενώ τη φάση του αγώνα είχε στο 77′ ο Ατρόμητος με σουτ του Μπουσούλατζιτς. Ο Βόσνιος έχει κάτοχος της μπάλας μέσα στη περιοχή, όπου από το ύψος του πέναλτι και μόνος του, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (55′ λ.τ. Μούζεκ), Σπαρβ (80′ Γκαζάλ), Φίλιπ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Πινάκας (80′ Τρούγιτς), Γιουνές (62′ Ντουρμισάι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Γκάλο (90′ Ρισβάνης), Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (90’+1′ Νάτσος), Ραμπέγιο (67′ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μουνίθ), Μανούσος (90′ Κωτσόπουλος).

*με στοιχεία από το arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected