Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι έξαλλοι οπαδοί έβαλαν…φιτίλια στους παίκτες και η Ίντερ πέρασε…αέρας από τη Σασουόλο! (vid)

Στην πιο εμφατική φετινή εμφάνισή της, η Ίντερ πέτυχε την πρώτη ήττα της Σασουόλο (0-3) και ανέβηκε στο -2 από την κορυφή της Serie A.

Πριν την έξοδο στη Σασουόλο, οι οπαδοί της Ίντερ απογοητευμένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας τους, απείλησαν τους παίκτες με λιντσάρισμα. Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, οι παίκτες όχι μόνο πήραν το μήνυμα, αλλά απογείωσαν και την εμφάνισή τους. Στην καλύτερη φετινή παρουσία τους πέρασαν με 0-3 από τη Σασουόλο, υποχρεώνοντάς τη στην πρώτη ήττα της στο Καμπιονάτο.

Ακόμα και με τον Λουκάκου στον πάγκο, η Ίντερ ξεκίνησε με τρομερή φούρια και καθάρισε από νωρίς. Στο 4’ ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ και στο 14’ ο Κίρικες σημείωσε αυτογκόλ. Ο Γκαλιαρντίνι (60’) κλείδωσε το τρίποντο και παρά την πίεση που δέχτηκαν στη συνέχεια, οι Νερατζούρι κράτησαν το μηδέν πίσω και πλησίασαν στο -2 από την κορυφή, τοποθετώντας και πάλι τον εαυτό τους στην κουβέντα για τον τίτλο.

Συνθέσεις

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Κίρικες (42’ Μάρλον), Τόλιαν (59’ Μουλντούρ), Φεράρι, Ντούριτσιτς (59’ Ομπιάνγκ), Ροζέριο, Λόπεζ (76’ Σιαπακάσε), Λοκατέλι, Μπογκά, Ρασπαντόρι (76’ Σιαπάκασε), Μπεράρντι

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Βιδάλ, Μπαρέλα (85’ Σένσι), Νταρμιάν (90’+2’ Χακίμι), Γκαλιαρντίνι, Πέρισιτς (85’ Ερικσεν), Αλέξις Σάντσες (80’ Γιανγκ), Λαουτάρο Μαρτίνες (80’ Λουκάκου)

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected