Κατηγορίες
Basket - Football League - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Επανέλαβε την επιστροφή στη δράση τον Γενάρη ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Στον… πάγο θα παραμείνουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους όλα τα πρωταθλήματα εντός συνόρων, όπως εξήγησε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Εκτός από τη Super League 1 και τη Basket League, που συνεχίζεται κανονικά εν μέσω της πανδημίας, όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών, καθώς και τα αναπτυξιακά -εθνικών και τοπικών κατηγοριών- έχουν διακοπεί εξαιτίας της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στη χώρα μας και των περιοριστικών μέτρων που έχουν παρθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στο πλαίσιο της απολογιστικής συνέντευξης Τύπου των 2ων Παρακτίων Μεσογειακών Αγώνων που έλαβαν χώρα στην Πάτρα, δεν έδωσε σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι η δράση, εκτίμησε όμως πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει πριν από το νέο έτος.

«Αυτήν τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ημερομηνίες, την ώρα που ο Covid-19 σήμερα καλά κρατεί. Όποτε όποια ημερομηνία και να πούμε θα είναι παρακινδυνευμένο και επιπόλαιο. Καταλαβαίνω το άγχος όλων και ζητούμε συγγνώμη, αλλά πάνω από όλα είναι η ασφάλεια των πολιτών. Η εκτίμησή μου είναι πως με το νέο χρόνο θα μπορούμε να μιλάμε για επανέναρξη των πρωταθλημάτων», ανέφερε σχετικά ο Λευτέρης Αυγενάκης.

*με στοιχεία από το capitano.gr