Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με σπουδαίο “διπλό” εκκίνησε η 12η αγωνιστική στη LaLiga

Με τη νίκη της Θέλτα στο “Σαν Μαμές” επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο ξεκίνησε η 12η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Βίγκο πέτυχε την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι απέκτησαν από τα πρώτα λεπτά τα ηνία του αγώνα, καθώς είχαν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν να απειλήσουν. Το σουτ του Μουνιαίν πέρασε άουτ στο 12′ και η προσπάθεια του Μπερτσίτσε κόπηκε από αμυντικούς τέσσερα λεπτά αργότερα.

Η Μπιλμπάο συνέχισε να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος, με τη Θέλτα να ανεβάζει την απόδοσή της και να παίρνει το προβάδισμα στο 61′ με τον Μάγιο.

Οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη λίγο αργότερα. Στο 78′ ο Σιμόν έκανε λάθος και ο Άσπας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Συνθέσεις

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Ουνάι Νούνιεθ, Κάπα, Γεράι, Γιούρι (45′ Βαλενθιάγα), Βέσγα, Βενθεδόρ (62′ Ουνάι Λόπεθ), Μπερενγκέρ, Μουνιαΐν (79′ Μορκίγιο), Βιγιαλίμπρε (62′ Ραούλ Γκαρθία), Ινιάκι (79′ Σάνσετ)

ΘΕΛΤΑ: Μπλάνκο, Αραούχο, Ολάθα, Μουρίγιο, Μάγιο, Μπράιθ Μέντεθ (90+1′ Μπαέθα), Νολίτο (71′ Αϊντόο), Τάπια, Ντένις Σουάρεθ, Ιάγο Άσπας (88′ Μπέλτραν), Σάντι Μίνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected