Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Μεταγραφές

Η Λαμία ανακοίνωσε τον Τζανδάρη

Επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας ο Φάνης Τζανδάρης.

Ο 27χρονος (13/06/1993) μεσοαμυντικός με καταγωγή από τον Σοχό Θεσσαλονίκης, έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη σλοβακική Σπαρτάκ Τρνάβα, όπου σε έξι μήνες έπαιξε σε 11 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αναγέννηση Επανωμής.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (13/6/1993) αμυντικό χαφ, Φάνη Τζανδάρη ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας με τη Σπαρτάκ Τρνάβα. Ακόμη έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Κόπερ (Σλοβενία), Πανιώνιο, ΠΑΟΚ, Απόλλων Πόντου και Αναγέννηση Επανομής.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Φάνης Τζανδάρης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και ειδικά που έρχομαι να αγωνιστώ για την ομάδα της Λαμίας, στην οποία υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον και πολύ καλό κλίμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τη Λαμία να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία και θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected