Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης Νο 1 υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2004, πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης, είναι ο Νο 1 υποψήφιος «κοινής αποδοχής» για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ αν συμφωνήσει το «Βig-4»

Το «gazzetta.gr» είχε αναφερθεί εκτενώς προχθές στις κινήσεις και στις πρωτοβουλίες του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη για σχηματισμό… «κυβέρνησης συνασπισμού» στην ΕΠΟ βάσει των νέων ρόλων που προτείνονται στην «Ολιστική Μελέτη» των FIFA – UEFA για τη δομή της ομοσπονδίας μετά τις επικείμενες εκλογές στην ομοσπονδία (η νέα ημερομηνία αναμένεται να οριστεί την Πέμπτη και προσδιορίζεται στα μέσα Ιανουαρίου) και σήμερα οι εφημερίδες «Live Sport» και «Sportday» αναφέρουν ότι πρώτος υποψήφιος είναι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 και νυν ευρωβουλευτής, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Οντως ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην χαφ των δύο «Δικεφάλων» (ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) είναι ο «εκλεκτός» της κυβέρνησης με το «πράσινο φως» της UEFA, παρότι στις 18 Ιανουαρίου ο «Ζαγόρ» είχε διαγραφεί από την ευρω-ομάδα της ΝΔ, με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών του στην υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης. Ότι ο Ζαγοράκης είναι ο «εκλεκτός» δεν συνεπάγεται ότι θα είναι και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Κατ’ αρχάς θα πρέπει να συμφωνήσουν οι Βig -4 και εν συνεχεία να προταθεί από τις ΕΠΣ και να ψηφιστεί από την πλειονότητά τους.

Επισημαίνεται ότι μόλις προχθές, μετά τις δηλώσεις Αυγενάκη περί της «ενωτικής υποψηφιότητας» για τη νέα ΕΠΟ, ο 70χρονος πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος δήλωσε ότι έχει την υποστήριξη των περισσότερων ΕΠΣ, γι’ αυτό και όλα δείχνουν ότι… πάμε για «θρίλερ» στις επόμενες 20-30 ημέρες ενόψει των εκλογών της ομοσπονδίας.

περισσότερα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected