Κατηγορίες
Super League 1

Αποχωρεί (ξανά) ο Τεννές;

Υπάρχει θέμα προπονητή στη Λαμία. Ο διασυρμός από τον Ολυμπιακό ήταν μία ακόμη απόδειξη πως κάτι πρέπει να αλλάξει.

Απουσίες υπήρχαν και για τις δύο ομάδες, αλλά η εικόνα των «κυανόλευκων» παρέπεμπε περισσότερο σε ομάδα Super League 2 που βρίσκει τους πρωταθλητές σε ματς Κυπέλλου και χάνει με κάτω τα χέρια

Όπως αναφέρει το Sportime, ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης είναι έντονος. Είναι εμφανές πως η Λαμία βαδίζει ολοταχώς προς τον γκρεμό και πως εάν δεν γίνουν ραγδαίες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, η χρονιά δεν σώζεται. Το έχει συνειδητοποιήσει και ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και γι’ αυτό έχει ξεκινήσει την αναζήτηση για τον επόμενο προπονητή.

Οι επιλογές που έχει είναι συγκεκριμένες. Ωστόσο, δεν θα είναι εύκολο να πειστεί κανείς από τους υποψήφιους ειδικά με την εικόνα που έχουν τώρα οι Φθιώτες. Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» έχει αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος τον τελευταίο καιρό και προσπαθεί να ψήσει κάποιον για να διαδεχτεί τον Τεννέ.

Για δύο λόγους δεν έχει απολυθεί ακόμα ο έμπειρος τεχνικός. Ο πρώτος είναι ότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Παπαϊωάννου και ο τελευταίος δεν θέλει να δείξει πως για μία ακόμη φορά απέτυχε σε κάτι που πήρε πάνω του. Ο δεύτερος γιατί έως τώρα δεν έχει συμφωνήσει ο επόμενος. Εάν πει το «ναι» ο κόουτς που θέλει το αφεντικό της Λαμίας, η αλλαγή προπονητή θα είναι άμεση. Αλλιώς αναγκαστικά για λίγο ακόμα θα πορευτεί το κλαμπ ως έχει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected