Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ρεάλ σε καλό…φεγγάρι, 3-1 τη Μπιλμπάο (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 3-1 την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ματς της 19ης αγωνιστικής της Primera Division και βρέθηκε στην κορυφή.

Οι “μερένχες” νίκησαν, έστω και δύσκολα, την Μπιλμπάο των δέκα παικτών στο «Αλφρέντο Ντι Στέφανο» στο ματς που «άνοιξε» τη 19η αγωνιστική της Primera Division και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τους Ατλέτικο Μαδρίτης και Σοσιεδάδ, αφήνοντας τους Βάσκους στη μέση της βαθμολογίας.

Η Ατλέτικο πάντως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τη Βασίλισσα, η οποία ωστόσο δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της, να αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο και πετυχαίνει συνεχόμενες νίκες, μετά από αρκετό καιρό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο αποψινό παιχνίδι ήταν ο Καρίμ Μπενζεμά, που πέτυχε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 74’ έκανε το 2-1 και στο 90+2’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1, ενώ το σκορ είχε ανοίξει ο Κρόος στο 45+1’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 στο 52’ με τον Κάπα, ενώ έπαιζαν από το 13′ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής τους Λουίς Γκαρσία.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά την ήττα στην Μαδρίτη, παρέμεινε στους 14 πόντους και την 13η θέση. Οι Βάσκοι έχουν να κερδίσουν σχεδόν ένα μήνα, αφού τελευταία φορά που γεύτηκαν τη χαρά της νίκης ήταν στις 23/11, όταν διέλυσαν με 4-0 της Μπέτις.

Συνθέσεις

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Καρβαχάλ, Κρόος, Μόντριτς, Λούκας Βάσκεθ (75’ Ροδρίγο), Βαλβέρδε (64’ Ίσκο), Μπενζεμά, Βινίσιους (63’ Ασένσιο)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος (80’ Λέκουε), Γιούρι, Γεράι, Κάπα (80’ Μουνιαΐν), Μαρτίνεθ, Ντάνι Γκαρσία, Ραούλ Γκαρσία, Ουίλιαμς (67’ Βιγιαλίμπρε), Βενσεδόρ (66’ Βέσγα), Μπερενγκέρ (59’ Κόρδοβα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected