Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Στοπ” της Τζένοα στη Μίλαν, πήρε το ντέρμπι η Ίντερ (βαθμολογία)

Νέο ενδιαφέρον στην κορυφή της Serie A, μετά την ισοπαλία της Μίλαν στη Γένοβα.

Οι “ροσονέρι” μάλιστα γλίτωσαν την ήττα στο 83′ χάρη στο γκολ του Καλούλου, με τη Τζένοα να προηγείται δύο φορές, αρχικά με τον Ντέστρο (47′) και στη συνέχεια με τον Μελεγκόνι (60′), που απάντησε άμεσα στο γκολ του Καλάμπρια με το οποίο η Μίλαν έφερε το ματς στα ίσια.

Από τα 11 βήματα ήρθε η νίκη της Ίντερ κόντρα στη Νάπολι, στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στη Serie A. Ο Λουκάκου ήταν ψύχραιμος και νίκησε τον Οσπίνα, στο μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, παρά το γεγονός πως υπήρξαν ευκαιρίες εκατέρωθεν. Οι “νερατζούρι” μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μίλαν στον έναν βαθμό, με τους “παρτενοπέι” να βρίσκονται στην 4η θέση με 23.

Ισόβαθμη με τη Νάπολι είναι η Σασουόλο, που έφυγε αλώβητη από τη Φλωρεντία. Το 0-1 σημειώθηκε στο 13′ με τον Τραορέ, για να ισοφαρίσει στο 35′ ο Βλάχοβιτς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στα άλλα ματς, ξεχωρίζει το “διπλό” της Σαμπντόρια στο “Antonio Bentegodi” της Βερόνα ενώ οι αναμετρήσεις Σπέτσια-Μπολόνια και Πάρμα-Κάλιαρι ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή, με σκορ 2-2 και 0-0 αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής :

Τρίτη 15/12

Ουντινέζε – Κροτόνε  0-0
Μπενεβέντο – Λάτσιο  1-1

Τετάρτη 16/12

Γιουβέντους – Αταλάντα  1-1
Ίντερ – Νάπολι  1-0
Τζένοα – Μίλαν  2-2
Φιορεντίνα – Σασουόλο  1-1
Πάρμα – Κάλιαρι  0-0
Βερόνα – Σαμπντόρια  1-2
Σπέτσια – Μπολόνια  2-2

Πέμπτη 17/12

Ρόμα – Τορίνο (21.45)

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected