Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Ο Γιακουμάκης θα πωληθεί αλλά αφού σωθούμε!”

Ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο, Σταν Φαλξ διέψευσε τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Φέγενορντ για την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη τονίζοντας πως προτεραιότητα αποτελεί η παραμονή του συλλόγου στην Eredivisie.

O Γιώργος Γιακουμάκης με 10 γκολ σε 13 ματς στην Eredivisie εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή της Φένλο, αλλά και σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, φημολογείται ενδιαφέρον για την απόκτηση του από πλευράς Φέγενορντ, κάτι που ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής της Φένλο φρόντισε να το διαψεύσει.

Σύμφωνα με τον Σταν Φαλξ (φωτ δεξιά) προτεραιότητα για τον ολλανδικό σύλλογο αποτελεί η παρουσία του Γιακουμάκη τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι προκειμένου να σωθεί ο σύλλογος.

«Δεν πιστεύω πως ενδιαφέρεται η Φέγενορντ. Παίξαμε πρόσφατα εναντίον τους και ξέρω καλά τον αθλητικό διευθυντή τους, Φρανκ Άρνεσεν. Κύριος στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην Eredivisie.

Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν τόσο καλό αντικαταστάτη στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Θέλουμε να παραμείνουμε στην Erediviside και να τον πουλήσουμε το καλοκαίρι».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected