Κατηγορίες
Αθλήματα

Αποκλείστηκε η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Zhaoxuan Yang και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό στο Abu Dhabi WTA Women’s Tennis Open.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η προσπάθεια της 27χρονης Ελληνίδας τενίστριας για να μπει στο κυρίως ταμπλό του πολύ δυνατού WTA 500 τουρνουά ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς στον 2ο και τελευταίο γύρο προκριματικών ηττήθηκε από την Κινέζα Yang, Νο.55 στην παγκόσμια κατάταξη στα διπλά, με 6-2, 6-2.

Δεν κατάφερε να κάνει break στο σημερινό παιχνίδι η Παπαμιχαήλ, με τη Yang να έχει 3/3 σβησμένα break points και να κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα με 5 διαδοχικά κερδισμένα games, που την έβαλαν πολύ γρήγορα μπροστά με 5-1 στο 1ο σετ.

Είχε μάλιστα 3 ευκαιρίες για να κλείσει το σετ στο 6-1, αλλά η Ελληνίδα παίκτρια πάλεψε και κατάφερε να μειώσει σε 5-2. Η Κινέζα ωστόσο κράτησε το σερβίς της χωρίς να χάσει πόντο στο επόμενο game και έκλεισε το 1ο σετ.

Στα 8 games πήρε και το 2ο σετ η 25χρονη Wang, η οποία συνέχισε να σερβίρει πολύ καλά και να είναι πολύ ουσιαστική στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, κάνοντας break στο 3ο (2-1) και στο 7ο game (5-2).

Θυμίζουμε πως η Παπαμιχαήλ είχε ξεκινήσει νικηφόρα την προσπάθειά της στο Άμπου Ντάμπι χθες, πανηγυρίζοντας μάλιστα την πρώτη της νίκη σε ένα τουρνουά WTA 500, έπειτα από έναν αγώνα που ήρθε αντιμέτωπη με match point απέναντι στην Ιταλίδα Federica Di Sarra, αλλά στο τέλος επικράτησε με 2-6, 7-5, 6-1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected