Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ο Πελέ διέψευσε πως άλλαξε το status στο instagram με τον αριθμό των γκολ

Ο «θόρυβος» από την υποτιθέμενη αλλαγή στο προφίλ του στο Instagram μετά το all-time ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στα αυτιά του Πελέ, ο οποίος ισχυρίζεται πως ουδέποτε «πείραξε» το bio, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον CR7.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διεύρυνε τη μυθική του κληρονομιά, ξεπερνώντας με 758 τέρματα τον Πελέ στη 2η θέση των σκόρερ όλων των εποχών, όμως, ο πραγματικός… ντόρος προήλθε από την πλευρά του «Βασιλιά». Ο Βραζιλιάνος θρύλος λίγες ώρες αφού ο Πορτογάλος τον έριξε από τη 2η θέση, φέρεται να άλλαξε το bio στο προφίλ του στο Instagram, για να θυμίσει σε όλους ότι σταμάτησε στα 1.283 γκολ και παραμένει κορυφαίος όλων, αλλαγή που αναπαρήγαγε και το έγκυρο «ESPN».

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, μετά τον αρνητικό «θόρυβο» που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του, ο Πελέ έδωσε την απάντησή του, αυτή τη φορά με κανονική ανάρτηση στο twitter, μέσω της οποίας διέψευσε όσα λέγονται και εστίασε στην αποθέωση του «CR7» και των υπολοίπων θρύλων που συγκρίνονται μαζί του. Πάντως, δεν φάνηκε ξεκάθαρα αν παραδέχεται ή όχι την κατάρριψη του ρεκόρ από τον Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

«Τα μίντια με κατηγόρησαν ότι άλλαξα το bio στο Instagram για να επισκιάσω αυτούς τους μεγάλους σταρ που σπάνε τα ρεκόρ μου. Το κείμενο του bio δεν έχει αλλάξει ούτε μία φορά από όταν συμμετείχα στην πλατφόρμα. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα έπρεπε να μας αποσπά από τα τρομερά σας κατορθώματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected