Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα προημιτελικά η Παναγιωτίδου

Πολύ καλή εβδομάδα διανύει η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου στο Βελιγράδι, όπου έκανε σήμερα το δυο στα δυο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του διεθνούς τουρνουά της Tennis Europe, Bozicni Turnir.

Όπως αναφέρει το tennisnews, αφού απέκλεισε στην πρεμιέρα της τη Σέρβα Elena Milutinovic με 6-3, 6-3, η Αλεξάνδρα απέκλεισε σήμερα και την Ουγγαρέζα Melinda Biro με 6-3, 7-5, για να προκριθεί στην τελική 8άδα του τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe της Σερβίας.

Η 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά της χωμάτινης indoor διοργάνωσης του Βελιγραδίου την κορυφαία παίκτρια του ταμπλό, την Eva Maria Ionescu από τη Ρουμανία, που βρίσκεται επίσης στο Νο.28 της κατάταξης U14 της Ευρώπης.

Κι άλλα ελληνόπουλα αγωνίστηκαν αυτή την εβδομάδα στο Βελιγράδι και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe, με τον Ανδρέα Μεσσή να παίζει επίσης στο κυρίως ταμπλό. Ο Ανδρέας απέκλεισε στον 1ο γύρο τον Kivanc Bedir από την Τουρκία με 6-1, 6-4, αλλά σήμερα ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς ηττήθηκε από τον Μαυροβούνιο Marko Dragovic με 6-1, 6-2.

Στα προκριματικά των αγοριών, από μια νίκη πέτυχαν οι Δημήτρης Μελισσόγλου και Στέφανος Πουρναρόπουλος. Ο Μελισσόγλου επικράτησε του Σέρβου Jovan Bjelobrk με 3-6, 6-2, 10-3, αλλά ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από τον Κοσοβάρο Daniel Tazabekov με 4-6, 6-3, 10-7, έπειτα από πολύ κλειστό ματς. Ο Πουρναρόπουλος κέρδισε τον Σέρβο Strahinja Albijanic με 6-2, 6-4, ηττήθηκε όμως στη συνέχεια από τον Πολωνό Filip Kosinski, No.1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-0.

Στα προκριματικά αγωνίστηκε και ο Απόστολος Τζίμκας, ο οποίος ηττήθηκε από τον Σέρβο Ilija Trajkovic με 6-2, 6-3, ενώ στα προκριματικά των κοριτσιών είχαμε τη συμμετοχή της Ελένης Χατζηαβραάμ, που γνώρισε την ήττα από τη Σέρβα Hana Djedovic με 6-0, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected