Κατηγορίες
Super League 2

Σάκης Θεοδοσιάδης: «Είναι ασέβεια και κοροϊδία!»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος από τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις οι οποίες οδήγησαν τις ομάδες της Super League 2 εκτός κυπέλλου, είναι ο προπονητής του Διαγόρα Ρόδου Σάκης Θεοδοσιάδης, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή».

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:

«Ασφαλώς και θέλαμε να αγωνιστούμε στο κύπελλο. Είναι ένα κίνητρο ο συγκεκριμένος θεσμός γιατί πολλά χρόνια μετά θα ερχόταν μια ομάδα της Super League στο νησί. Δυστυχώς όμως μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, αυτό δεν θα γίνει».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί πως η εξέλιξη αυτή θα επηρεάσει και το πρωτάθλημα το οποίο κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε θα ξεκινήσει (η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων αποφάνθηκε ότι θα αποφασίσει εντός των επόμενων δέκα ημερών δίνοντας έτσι παράταση στην αγωνία), ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε:

«Από τη στιγμή που δεν εξαρτάται από εμάς δεν μπορούμε να πούμε απολύτως τίποτα. Πάμε ημέρα με την ημέρα και βλέπουμε. Πάντως όλο αυτό είναι έλλειψη σεβασμού προς τις ομάδες και την προσπάθεια που κάνουν. Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και σεβόμαστε όλα τα μέτρα.

Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μας αντιμετωπίζουν έτσι από τη στιγμή που κάνουμε μοριακά τεστ κάθε εβδομάδα. Δεν την αντιλαμβάνομαι αυτή τη στάση. Προφανώς και οι άνθρωποι αυτοί δεν ασχολούνται καθόλου με το ποδόσφαιρο. Δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα μπορούσαν να πάρουν μια ξεκάθαρη και οριστική απόφαση για να ξέρουμε και εμείς. Αυτό το πράγμα πλέον είναι μια κοροϊδία».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected