Κατηγορίες
Αθλήματα

Στη 16άδα Σαπφώ και Στέφανος στην Αττάλεια

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη προκρίθηκε στη 16άδα του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, ενώ στους “16” θα είναι και ο 16χρονος Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος συνδύασε με νίκη την πρώτη του εμφάνιση σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικού τουρνουά!

Μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, στην πρώτη της αγωνιστική παρουσία για το 2021, επικρατώντας εύκολα της Ρουμάνας Ioana Zvonaru με 6-1, 6-2.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η 17χρονη Ελληνίδα παίκτρια προκρίθηκε στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, όπου θα αντιμετωπίσει άλλη μια Ρουμάνα, την Andreea Prisacariu, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.34 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF.

Για το τουρνουά των ανδρών, στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν οι Στέφανος Σακελλαρίδης και Μιχάλης Σακελλαρίδης, που αμφότεροι κατάφεραν να μπουν στο τουρνουά μέσα από τα προκριματικά.

Ο 16χρονος Στέφανος, πήρε μάλιστα τη νίκη – στην πρώτη του εμφάνιση σε κυρίως ταμπλό επαγγελματικής διοργάνωσης – ενάντια στον Βέλγο Alexander Hoogmartens με 7-5, 6-3.

Στον 2ο γύρο ο Στέφανος θα έχει μια πολύ μεγάλη εμπειρία, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Pedro Cachin, Νο.3 στο ταμπλό και Νο.370 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP. Ο 25χρονος Cachin, έχει περάσει μάλιστα και από το Top 200 της ATΡ, με career high το Νο.166.

Ο 19χρονος Μιχάλης Σακελλαρίδης δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μολδαβό Ilya Snitari, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected