Κατηγορίες
Basket

Ήττα-πισωγύρισμα για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γνώρισε οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Βιλερμπάν με 69-63 και έχασε υπερπολύτιμο έδαφος στη μάχη της 8άδας, με τους Γάλλους να παίρνουν το πρώτο “διπλό” της ιστορίας τους στην Ελλάδα.

Το σερί των 4 νικών του Ολυμπιακού έλαβε τέλος, με την Βιλερμπάν να παίρνει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ με 63-69 και να πληγώνει πολύ τους… λαβωμένους από τους τραυματισμούς Πειραιώτες, οι οποίοι έχασαν έτσι πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά τους να βρεθούν στα πλέι οφ.

Επιθετικά ο Ολυμπιακός ήταν ΠΟΛΥ κακός, με την άμυνα της Βιλερμπάν να κρατάει χαμηλά τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και να οδηγεί εν τέλει το σύνολο του Τι Τζέι Πάρκερ στη νίκη, η οποία είναι και η πρώτη στην ιστορία της Βιλερμπάν στην χώρα μας.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε στην διάθεσή του τους Μάρτιν, Παπανικολάου και Λαρεντζάκη, με την λειψανδρία να παίζει σημαντικό ρόλο στο τέλος, όπως φυσικά και το γεγονός ότι ο Κώστας Σλούκας δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του, με την γαλλική ομάδα να τον κλείνει και να μην τον αφήνει να κάνει τα όσα έκανε στα τελευταία ματς.

Ο Χάρισον με 13 και ο ΜακΚίσικ με 11 ήταν οι κορυφαίοι για τον Ολυμπιακό, ο οποίος την Τρίτη θα έχει την ευκαιρία να πάρει την Ρεβάνς στη Γαλλία, στο εξ αναβολής ματς του πρώτου γύρου. Από την άλλη ο Γιαμπουσέλε με 19 έκανε σπουδαία δουλειά για τους Γάλλους.

Δεκάλεπτα: 17-17, 33-34, 42-51, 63-69.

το φιλμ του αγώνα και βίντεο με στιγμιότυπα ΕΔΩ
τα στατιστικά ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected