Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η πρώτη κούπα της χρονιάς στην εκπληκτική Μπιλμπάο!

Μια πολύ μεγάλη βραδιά ζει σήμερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο, που μετά από μια συγκλονιστική μάχη, κατέκτησε το Super Cup κόντρα στη Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων κατάφερε να κάνει την ανατροπή και στην παράταση να κατακτήσει τον τίτλο, που είναι ο πρώτος της σεζόν στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Οι “μπλαουγκράνα” προηγήθηκαν στο 40′ με τον Γκριεζμάν, όμως άμεσα ήρθε η απάντηση από τη Μπιλμπάο και συγκεκριμένα με τον Ντε Μάρκος.

Στο 77′ οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα και πάλι με τον Γάλλο επιθετικό, ωστόσο ακριβώς στο 90ο λεπτό, ο νεοεισελθών Βιγιαλίμπρε έστειλε το ματς στην παράταση.

Με το ξεκίνημα του εξτρά χρόνου, η Αθλέτικ ολοκλήρωσε την ανατροπή με σκόρερ τον Ινιάκι Γουίλιαμς και κράτησε μέχρι τέλους το σκορ, το οποίο και της έδωσε τον τίτλο του Υπεπρωταθλητή της σεζόν 2019/2020.

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα : Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Ντεστ (46′ Μινγκουέθα), Λενγκλέ (106′ Τρινκάο), Αραούχο, Πέδρι (88′ Πιάνιτς), Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς (97′ Πούιγκ), Γκριεζμάν, Ντεμπελέ (88′ Μπρεϊθγουέιτ), Μέσι

Αθλέτικ Μπιλμπάο : Σιμόν, Μπαλενθιάγκα (83′ Λεκουέ), Κάπα (81′ Μπερενγκουέρ), Μαρτίνεθ (95′ Νούνιεθ), Άλβαρεθ, Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος, Βενσεδόρ (81′ Βέσγκα), Ντάνι Γκαρσία, Ραούλ Γκαρσία (83′ Βιγιαλίμπρε), Γουίλιαμς (106′ Μορσίγιο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected