Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όλα δείχνουν Λάτσιο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο

Έχει γίνει ντόρος για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ. Οι Άγγλοι τον ευχαρίστησαν για τα χρόνια συνεργασίας τους και έλυσαν το συμβόλαιο που είχαν μαζί του.

Βέβαια αυτή η εξέλιξη ήταν γνωστή εδώ και μήνες.

Για αυτό και έχουν υπάρξει πολλά σενάρια για τη συνέχεια της καριέρας του. Από την Ελλάδα Ολυμπιακός και ΑΕΚ έδειξαν ενδιαφέρον, με τους «ερυθρόλευκους» μάλιστα να είναι καλά στο παιχνίδι, όπως επέμεναν οι Άγγλοι.

Από την Ισπανία τον πλησίασε η Μπέτις, η Φενέρμπαχτσε τον θέλει από την Τουρκία και από την Ιταλία η πρώην ομάδα του, Τζένοα.

Φαίνεται όμως πως από τη Serie A δεν είναι μόνο η Τζένοα η οποία θέλει να τον αποκτήσει. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», τον Έλληνα αμυντικό θέλει η Λάτσιο και μάλιστα είναι κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα στο ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί γράφουν πως ο έμπειρος στόπερ είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιό του! Η Λάτσιο ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, μετά τον τραυματισμό του Λουίς Φελίπε στον αστράγαλο και όπως φαίνεται ο Σωκράτης είναι ψηλά στη λίστα των «Λατσιάλι»…

*sportime.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected