Super League 2

Αλώβητος από την Πάτρα ο Καραϊσκάκης Άρτας του Βασίλη Αργυρίου

Ούτε στην Πάτρα ηττήθηκε ο Καραϊσκάκης Άρτας, που μπορεί να μην έχει καταφέρει να πετύχει νίκη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ωστόσο με τις τρεις ισοπαλίες έχει καταφέρει να μείνει αήττητος σε τρία από τα τέσσερα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η Παναχαϊκή από την άλλη, προδόθηκε από τα αμυντικά λάθη και χαρακτηριστικό είναι πως στο πρώτο γκολ του Μαραθωνίτη, η ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων έκανε κούρσα πολλών μέτρων, χωρίς να μπορούν να τον ανακόψουν οι “κοκκινόμαυροι”.

Το γκολ αυτό σημειώθηκε στο 10ο λεπτό, με τον Μαραθωνίτη να κερδίζει την κόντρα μετά την εξαιρετική του κίνηση και να πλασάρει εύστοχα τον Σούλη.

Στο 16′ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Φαν Ίπερεν μπήκε στη μικρή περιοχή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Το γκολ της ισοφάρισης για την Παναχαϊκή ήρθε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Ο Ανάκογλου στην πρώτη επαφή του με τη μπάλα από αριστερά, πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά νίκησε τον Μπουργάνη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν ο Ανάκογλου εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Μπάτροβιτς κοντρόλαρε και σούταρε από δεξιά στην περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Μαρκοπουλιώτη και λίγο έλειψε να ξεγελάσει τον Μπουργάνη.

Στο 50′ ο Δούμτσιος βρέθηκε σε καλή θέση προ του Σούλη, ο οποίος όμως τον νίκησε και δύο λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή αυτή τη φορά κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μπάτροβιτς κατέληξε άουτ.

Στο 67′ ο Κουσκουνάς έπιασε την εξ επαφής κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, από σέντρα του Αποστολόπουλου, με τον Μπουργάνη να τον νικά.

Στο 68′ κόντρα στη ροή του ματς, ο Μαραθωνίτης βρέθηκε στην αντίπαλη άμυνα μετά την πάσα του Παπανίκου και με ωραία κίνηση έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

Στο 75′ σουτ του Τσερούτι απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπουργάνης και στο επόμενο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Καραϊσκάκη έχασε τη μπάλα από κόρνερ του Τσερούτι αλλά ο Κουσκουνάς έπιασε αέρα.

Στο 81′ η πίεση των “κοκκινόμαυρων” απέφερε καρπούς, με σκόρερ τον Κουσκουνά που με κεφαλιά νίκησε τον Μπουργάνη μετά τη σέντρα του Αποστολόπουλου.

Στο 86′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Γιούση και στο επόμενο λεπτό, ο Μπάτροβιτς σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 90+2′ ακυρώθηκε γκολ για την Παναχαϊκή, καθώς δόθηκε επιθετικό φάουλ του Αραβίδη στον Μπουργάνη.

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος) : Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος (54′ Αποστολόπουλος), Σταμόπουλος, Αργυρόπουλος (43′ λ.τ. Ανάκογλου), Μουστακόπουλος (74′ Τσερούτι), Μασούρας (54′ Κουσκουνάς), Γιούσης, Μπάτροβιτς, Αραβίδης

Καραϊσκάκης Άρτας (Βασίλης Αργυρίου) : Μπουργάνης, Φαν Ίπερεν, Γιαννιώτης, Ρουμπακουνγκά (70′ Δερμιτζάκης), Ναλακούρας (46′ Κορέλας), Δούμτσιος, Δεινόπαπας (52′ Γαλεάδης), Μαραθωνίτης (70′ Τσούτσης), Τάμπας (11′ λ.τ. Κόκας), Παπανίκου, Λόβριτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected