Κατηγορίες
Super League 2

Συνεχίζουν το σερί τα Τρίκαλα, 3-0 τη Δόξα!

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τα Τρίκαλα, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στη Δόξα Δράμας και ανέβηκε στην πρώτη θέση, χωρίς το ματς του Λεβαδειακού που διεξάγεται αυτή την ώρα.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε τον έλεγχο του αγώνα και απειλήθηκε ελάχιστα από τους “μελανόλευκους”, που αγωνίστηκαν σήμερα για πρώτη φορά στη Super League 2.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 6′ όταν ο Σταματής έκανε τη σέντρα και ο Πέλκας μπήκε στη φάση αλλά η μπάλα βρήκε στον Μπολάκη, που αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 22′ το σουτ του δραστήριου Πέλκα πέρασε άουτ και στο 35′ η ωραία προσπάθεια του Πιαστόπουλου και το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο Σταεφνάκος με τα πόδια.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το πρώτο γκολ για τον ΑΟΤ όταν ο Τζαλόσι πήρε το ριμπάουντ μετά από την ασταθή απόκρουση του Στεφανάκου και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 43′ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, αλλά ο Σουλιώτης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Στεφανάκου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Στο 59′ ο Σιλβάνο προσπάθησε να σουτάρει έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και στρώθηκε στον Σταματή που πλάσαρε εύστοχα

Στο 69′ το δυνατό σουτ του Σταματή εκτός περιοχής, απέκρουσε ο Στεφανάκος με τα ακροδάκτυλα, ωστόσο στο 73′ δεν έπραξε το ίδιο στο κοντινό πλασέ του Ευθυμίου που εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα αμυντικού.

Στο 85′ καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή των Δραμινών, όταν ο Γκάρας απέκρουσε τετ α τετ του Σαμπανίδη.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γκάρας, Νιάρος, Πιαστόπουλος (82′ Χατζηκωνσταντίνου), Σουλιώτης (80′ Κεχαγιάς), Ριζογιάννης. Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Πέλκας (81′ Ελευθεριάδης), Τζαλόσι, Σταματής (72′ Ευθυμίου), Σιλβάνο (82′ Κλεμέντε)

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (75′ Αγιώτης), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπολάκης, Αγγελόπουλος (49′ Βουγιάκλιγια), Πινδώνης (75′ Παπαϊωάννου), Φυτόπουλος, Κόντος (49′ Κουτσιανικούλης), Μαυρίας, Σαμπανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected