Κατηγορίες
Super League 2

Πέρασε από τη βροχερή Άρτα ο Εργοτέλης

Τη δεύτερη φετινή νίκη, κι αυτή εκτός έδρας, πέτυχε ο Εργοτέλης που επικράτησε με 1-0 του Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κατάφερε να περάσει από μια δύσκολη έδρα της Super League 2 και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που σε τέσσερα ματς, είχε παραμείνει αήττητη στα τρία.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πατρινός στο 65′ και ενώ είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο καλό σουτ στο ματς καταγράφηκε στο 7ο λεπτό και συγκεκριμένα από τον Δούμτσιο, που κατέληξε λίγο άουτ.

Στο 9′ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αμπντουλάχι η μπάλα φεύγει λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια.

Ξανά ο Δούμτσιος έγινε απειλητικός στο 12′ μετά από πολύ ωραία πάσα του Λόβριτς, έκανε το κοντρόλ αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε παράλληλα από την εστία του Κατσιμήτρου.

Μεγάλη ευκαιρία ξανά για τον Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στο 21′, ο Λόβριτς αυτή τη φορά πρωταγωνιστής, σημάδεψε το δοκάρι του Κατσιμήτρου.

Στο 27′ ο Κωστανάσιος στο ύψος της περιοχής άφησε την μπάλα στον Κόνρααντ ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα απ’ το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου μέρους, ο Εργοτέλης έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 44′ ο Γιαννιώτης έκανε σωτήριο τάκλιν στον Κωστανάσιο που βρέθηκε απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο μέρος, ο Αμπντουλάχι έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, λίγο έξω από την εστία του Καραϊσκάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη υπό βροχή κι αυτό δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη καλή στιγμή στο διάστημα αυτό ήταν στο 64′ με το μοναδικό γκολ του ματς, όταν ο Μπουτσάκης εκτέλεσε φάουλ απ’ τα αριστερά, ο Πατρινός πήρε πρώτος απ’ όλους την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 67′ εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, φεύγει λίγο άουτ.

Στο 90′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φελίπε, μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η τελευταία φάση του αγώνα κατεγράφη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν από την εξαιρετική πάσα του Πατρινού στον Μπουρσέλη, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε από θέση βολής με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω απ’ το δοκάρι.

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης Άρτας (Βασίλης Αργυρίου): Σοϊλεμέζογλου, Φαν Ίπερεν, Γιαννιώτης, Ρουμπανγκουκά, Γαλεάδης (62′ Φελίπε), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (81′ Τάμπας), Κορέλας (62′ Γυφτοκώστας), Παπανίκου, Κόκας (74′ Νταλακούρας), Λόβριτς

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Σερβιλάκης, Νεράλ, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (62′ Μπουτσάκης), Αμπντουλάι, Κόνρααντ (46′ Μπουρσέλης), Κωστανάσιος (62′ Πατρινός), Μανουσάκης (86′ Κατσούρι)

*φωτ. από τη σελίδα του Εργοτέλη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected