Κατηγορίες
Super League 1

Αποχαιρέτισε τον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Ήταν αναμενόμενο πως ο Ραφίνια θα αποτελούσε παρελθόν από τον Ολυμπιακό, κάτι που φαίνεται πως γίνεται πράξη καθώς ο αμυντικός από τη Βραζιλία βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, το προπονητικό τιμ της ομάδας, αλλά κα όσους βρίσκονται γύρω απ’ αυτήν και εργάζονται εκεί.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, ο Ραφίνια βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση ομάδας και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει εκεί την καριέρα του. Στην χώρα του καφέ, του ποδοσφαίρου και της Σάμπα, γίνονται αναφορές στο όνομα του πρώην, αμυντικού του Ολυμπιακού που τον συνδέουν με την αγαπημένη του Φλαμέγκο, όμως ο ίδιος το διέψευσε αναφέροντας πως δεν είναι σωστό να γράφονται τέτοια γιατί η ομάδα είναι κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί.

Στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια, αν και ήρθε ως μεγάλο όνομα και με περγαμηνές δεν κατάφερε να προσφέρει εκείνα που ήθελε η ομάδα του Μαρτίνς απ’ αυτόν, καθώς το στυλ του διέφερε πολύ από αυτό που ζητάνε στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει δεξί μπακ με στοιχεία πολύ πιο κοντά σ’ εκείνα του Ομάρ, γι’ αυτό και υπέγραψε συμβόλαιο με τον (εξαιρετικό στο Γαλλικό πρωτάθλημα) Κένι Λαλά.

Ο Ραφίνια έπαιξε στον Ολυμπιακό σε 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 1 ασίστ σε 1.847 λεπτά συμμετοχής: 14 στη Super League, 6 στο Champions League και 2 στα προκριματικά του Champions League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected