Κατηγορίες
Αθλήματα

Σταθερός Τεντόγλου με 8,02 μ., θετικό το ντεμπούτο του Κυριάκου Ζώτου

Τη σταθερότητα του σε άλματα πάνω από τα 8,00 μ. επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε σήμερα στο μίτινγκ στην πόλη Μετς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο έκανε σήμερα τον δεύτερο αγώνα του στη σεζόν, στον οποίο είχε καλύτερο άλμα στα 8,02 μέτρα, επίδοση που του έδωσε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον Μάικελ Μασό, που είχε το ίδιο άλμα.

Ο Τεντόγλου δείχνει πως σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και να απειλήσει το ρεκόρ του στον κλειστό το οποίο είναι 8,38 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα παραμείνει στη Γαλλία, ώστε την Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί στο μίτινγκ στη Λιεβέν. Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει και ο Ανδρέας Πανταζής που αγωνίστηκε σήμερα στο τριπλούν στη διοργάνωση στη Μετς και κατέλαβε την πέμπτη θέση με 15,64 μέτρα. Ο νεαρός άλτης του τριπλούν έκανε τον πρώτο του αγώνα, μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Πανταζής θα επιδιώξει ένα καλύτερο άλμα στον αγώνα της Τρίτης στη Λιεβέν.

Στα 19,87 μ. το ντεμπούτο του Κυριάκου Ζώτου στη σεζόν

Ο Κυριάκος Ζώτος πραγματοποίησε δυναμικό ντεμπούτο στη σεζόν, στη διάρκεια του εθνικού πρωταθλήματος της Βουλγαρίας στη Σόφια.

Ο πρωταθλητής της σφαιροβολίας συμμετείχε στον απευθείας τελικό του αγωνίσματος με την παρουσία 18 αθλητών και πέτυχε 19,87 μ. για να αφήσει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο ρίπτης του Στάθη Χατζηστάθη φαίνεται πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βολές πάνω από τα 20,00 μ. και γιατί όχι και κοντά στα 20,20 μ., που είναι το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο. Ο Ζώτος είχε δύο μεγάλες άκυρες βολές, ενώ είχε προσπάθεια και στα 19,64 μέτρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected