Super League 2 - Μεταγραφές

“Κυανόλευκος” ο Nemanja Obradovic

Την απόκτηση του Νεμάνια Ομπράντοβιτς ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Ο 31χρονος (29/05/1989) Σέρβος επιθετικός ανακοινώθηκε μεν πριν λίγο καιρό από τη Νέφτσι Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν αλλά τελικά δεν παρέμεινε στην ομάδα, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθεί στη Λάρισα και να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα του Απόλλωνα.

Παλαιότερα έπαιξε σε FK Indjija, Κισβάρντα, Σπαρτάκ Σουμπότιτσα, Χόνκα, Σταλ Καμιάνσκε και Τσουκαρίτσκι, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει μετά από τρία χρόνια όταν είχε αποχωρήσει από τον Αχαρναϊκό.

Στη χώρα μας έπαιξε επίσης σε Λαμία και Κέρκυρα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση μιας ακόμη σπουδαίας μεταγραφής!

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, θέλοντας να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο Απόλλωνας και κατόπιν της σύμφωνης άποψης του νέου τεχνικού μας, κ. Κώστα Φραντζέσκου, συμφώνησε με τον υψηλόσωμο Σέρβο επιθετικό Nemanja Obradovic.

O Obradovic που έχει ύψος 1.89 (84 κιλά) έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του εξωτερικού (μεταξύ αυτών οι Rad Belgrad, Vozdovac, Cwkaricki, Metalurg Donetsk, Kisuarda, Spartak Subotica, Indija), ενώ είχε παίξει και στην ελληνική Super League 1 με την φανέλα της Κέρκυρας το 2014 και της Λαμίας το πρώτο εξάμηνο του 2015.

O Nemanja που είναι γεννηθείς στις 29 Μαΐου 1989 στο Βελιγράδι, παίζει τόσο σαν σέντερ φορ, όσο και σαν “κρυφός” κυνηγός, αλλά και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό επιθετικό που δύσκολα μπορεί αντίπαλος αμυντικός να τον εκτοπίσει, ενώ δείχνει δεινότητα στο σκοράρισμα!

Όλοι στον Απόλλωνα θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Nemanja θα μας βοηθήσει αρκετά ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Obradovic που βρίσκεται ήδη στην Λάρισα, θα αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα μας, ενώ στα γραφεία του Απόλλωνα, τον καλωσόρισε και τον παρουσίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Λιότσιος.

Ο Nemanja Obradovic θα πάρει την φανέλα με το Νο 25.

O Obradovic προέρχεται από αγωνιστική εγρήγορση με την Indija στην λίγκα της Σερβίας, όπου είναι τέταρτη στην βαθμολογία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected