Super League 2

Χωρίς νικητή το ματς στη Δράμα

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Δράμας και την Παναχαϊκή.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στη Δόξα και συγκεκριμένα στο 15′ όταν ο Μενσά έκανε την κάθετη στον Σαμπανίδη, το σουτ του τελευταίου απέκρουσε στη γωνία του ο Κολοβούρης.

Στο 25′ η Παναχαϊκή έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, όταν ο Κουσκουνάς βρέθηκε απέναντι στον Στεφανάκο, το σουτ όμως που έκανε απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν στο 55′ ο Παπαργυρίου πάσαρε παράλληλα στον Σαμπανίδη, ο τελευταίος έπιασε με τη μία το σουτ αλλά κόντρα σε πόδι αντιπάλου και κατέληξε κόρνερ.

Στο 73′ η Δόξα έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Κουτσιανικούλης πάσαρε δεξιά στον Μαυριά, ο τελευταίος σούταρε δυνατά αλλά ο Κολοβούρης μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 88΄ο Κόκας απείλησε για την Παναχαϊκή, σούταρε δυνατά αλλά απέκρουσε ο Ηλιάδης.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, οι Πατρινοί έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Μουστακόπουλος γέμισε στο δεύτερο δοκάρι και ο Αραβίδης εξ επαφής αστόχησε σε κεφαλιά.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης) : Ηλιάδης, Μαρινάκης, Σαμπανίδης (64′ Βουγιάκλιγια), Μαυριάς, Παρασκευάς (85′ Φυτόπουλος), Παπαργυρίου, Μενσά (65′ Πινδώνης), Σπυρόπουλος, Αγγελόπουλος, Αγιώτης (55′ Παπαϊωάννου), Βάντερσον (54′ λ.τ. Κουτσιανικούλης)

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος) : Κολοβούρης, Πλιάτσικας (37′ λ.τ. Μαρκοπουλιώτης), Λαρέα, Αποστολόπουλος, Μπρους (58′ Τσερούτι), Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (58′ Παπαδόπουλος), Αραβίδης, Κουσκουνάς (43′ λ.τ. Γιούσης), Σκεπετάρης (58′ Κόκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected