Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Προβάδισμα πρόκρισης στο τελικό του Κυπέλλου για την εξαιρετική Λεβάντε!

Η ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Κύπελλο Ισπανίας είναι αναμφισβήτητα η Λεβάντε, η οποία μάλιστα είναι με το ένα πόδι στον τελικό!

Η ομάδα του Πάκο Λόπεθ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Σαν Μαμές και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να τεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα (2-0 το πρώτο ματς).

Το γκολ του Γκονθάλο Μελέρο στο 26′ ανάγκασε την Αθλέτικ να “κυνηγάει” το σκορ και να ρισκάρει ακόμη περισσότερο στο ματς, με τη Λεβάντε να είναι πάντα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να ισοφαρίσουν στο 58′ με τον Ινίγο Μαρτίνεθ και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη ή ισοπαλία πάνω από 2-2 για να πάρουν αυτοί την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Συνθέσεις

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Μαρσελίνο) : Σιμόν, Μπερτσίτσε, Κάπα (46′ Μπερενγουέρ), Μαρτίνεθ, Άλβαρεθ, Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος, Ντάνι Γκαρθία (46′ Ουνάι Λόπεθ), Βενσεδόρ (46′ Βέσγκα), Γουίλιαμς (79′ Βιγιαλίμπρε), Ραούλ Γκαρθία

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ) : Καρδένας, Κλερκ, Κόκε (54′ Σον), Ντουάρτε, Πόστιγκο, Ραντόγια, Μελέρο (54′ Μάλσα), Μοράλες, Ντε Φρούτος (68′ Ροτσίνα), Μπάρντι (81′ Βέτσο), Μάρτι (68′ Ντάνι Γκόμεθ)

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τετάρτη 10/2

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα  2-0

Πέμπτη 11/2

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε  1-1

*αναμένεται ο ορισμός των επαναληπτικών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected