Αθλήματα

Ανίκητος Τσιάμης με 16,42 μ., η Ιωάννα Ζάκκα έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση

Ο Δημήτρης Τσιάμης έφτασε στην 15η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού και το κατάφερε πετυχαίνοντας άλματα στα 16,42 μέτρα.

Ο έμπειρος αθλητής έδειξε πως έχει περιθώρια να πάει μακρύτερα και να κυνηγήσει άλματα που θα ήταν ικανά να ου δώσουν ακόμη και η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (όριο 16,95 μ.). Ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη είχε άκυρα άλματα στα 17,00 μ., επιδόσεις που θα μπορέσει να κυνηγήσει μέσα στη σεζόν.

Ο Νίκος Ανδρικόπουλος (ΑΕ Μεσογείων) ήταν δεύτερος στον σημερινό αγώνα με 16,36 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 16,08 μέτρα κι έδειξε πως έχει τα περιθώρια να πάει πολύ μακρύτερα. Η τριάδα του σημερινού αγώνα ολοκληρώθηκε με τον Δημήτρη Μονόπωλη (ΓΣ Κερκυραϊκός), που σημείωσε 15,66 μ., ένα εκατοστό μπροστά από τον Αλέξανδρος Αθανασίου (ΓΣ Σέρρες), που “προσγειώθηκε” στα 15,65 μ. και πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Δημήτρης Αύθινος (ΓΣ Κηφισιάς), που πέτυχε 15,32 μ. και έδειξε πως μπορεί να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

“Ο αγωνιστικός χώρος του ΣΕΦ δεν με βολεύει. Πιστεύω πως θα μπορούσα σήμερα να κάνω ακόμη και το όριο για το Ευρωπαϊκό. Με έχει επηρεάσει το γεγονός ότι δεν έχω κάνει αγώνες, ωστόσο ελπίζω πως στις επόμενες εμφανίσεις θα πετύχω αυτό που μπορώ και θα κλείσω θέση για το Τορούν”, είπε ο Τσιάμης.

Διαθέσιμες φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

Η Ιωάννα Ζάκκα έφτασε στις τρεις νίκες στη διοργάνωση

Καλός αγώνας έγινε στο ύψος των γυναικών με την Ιωάννα Ζάκκα (ΑΟ Φιλοθέης) να αναδεικνύεται νικήτρια με 1,85 μ. στο ντεμπούτο της στη χρονιά.

Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου έδειξε να έχει κάποια τεχνικά θέματα, εξαιτίας της έλλειψης αγώνων, ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν η τρίτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Ζάκκα ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στο 1,79 μ. και στη συνέχεια πέρασε με την δεύτερη το 1,81 μ., 1,83 μ. κι 1,85 μ., ενώ δεν μπόρεσε να υπερβεί το 1,88 μέτρα. Η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό με άλμα στο 1,83 μ., ωστόσο στη συνέχεια απέτυχε στο 1,85 μ. στην προσπάθεια της να κάνει ρεκόρ. Η Ελευθερία Χριστογεώργου (ΓΣ Κηφισιάς) επέστρεψε φέτος στην αγωνιστική δράση μετά την πολύχρονη απουσία της εξαιτίας των σπουδών της στην Αμερική και έδειξε έτοιμη για καλά άλματα. Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι ξεπέρασε το 1,83 μ. και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 1,75 μ. από το 2015. Η 23χρονη αθλήτρια ξεπέρασε διαδοχικά το 1,65 μ., 1,69 μ., 1,73 μ., με την πρώτη και με την τρίτη το 1,76 μ., 1,79 μ. και με την πρώτη το 1,81 μέτρα. Η Τατιάνα Γκούσιν (ΓΣ Κηφισιάς) ήταν τέταρτη με 1,81 μέτρα.

“Είχα αρκετά τεχνικά λάθη, καθώς δεν έχω κάνει όσα άλματα θα ήθελα στην προπόνηση. Παρόλα αυτά επέλεξα να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα και να καταφέρω, κυρίως γιατί δεν ήθελα να χάσω την επαφή με την αγωνιστική δράση. Στο μυαλό μου είναι να κάνω κάποιους ακόμη αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσω καλύτερες επιδόσεις”, είπε με το τέλος του αγώνα η Ζάκκα.

Διαθέσιμες φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον παρακάτω σύνδεσμο

http://www.g4photos.gr/phdsk/rudius/po.php

Αποτέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected