Γ Εθνική / Τοπικά

Η Θύελλα Σαρακηνών δώρισε τα χρήματα της ΓΓΑ στον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας “ΕΛΠΙΔΑ”

Μία αξιομνημόνευτη κίνηση πραγματοποίησε η Θύελλα Σαρακηνών, που έλαβε τα χρήματα από τη ΓΓΑ από την εγγραφή στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Ο σύλλογος της Πέλλας σημειώνει στην ανακοίνωση του πως θεωρεί άδικο να μοιράζεται το ίδιο ποσό σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία και πως για τη Γ Εθνική, αυτά τα χρήματα είναι ελάχιστα.

Η απόφαση της Θύελλας είναι να δωρίσει τα χρήματα στον Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας “ΕΛΠΙΔΑ”.

Αναλυτικά :

“Αρχικά θεωρούμε το λιγότερο άστοχη την απόφαση της πολιτείας να μοιράσει 2.500€ σε κάθε σωματείο ανεξαρτήτως κατηγόριας και αθλήματος.

Συγκεκριμένα για εμάς όπως και κάθε άλλη ομάδα της γ εθνικής το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 3 διαιτησίες την ώρα που άλλες ομάδες βγάζουν ολόκληρη χρονιά με αυτά τα χρήματα ενώ άξιο απορίας είναι το γεγονός ότι χρηματοδοτήθηκαν κερδοσκοπικού χαρακτήρα και σκοπού ακαδημίες.

Κάποιος κακοπροαίρετος θα μπορούσε να πει ότι η κατανομή των χρημάτων με αυτό τον τρόπο έγινε για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά δεν υιοθετούμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν να αρνηθούμε ευγενικά την περιπαικτική και φθηνού εντυπωσιασμού κίνηση του κράτους και να δωρίσουμε τα χρήματα στον:

Σύλλογο Φίλων Ζώων Αριδαίας “ΕΛΠΙΔΑ”

Σίγουρα εκεί τα χρήματα θα πιάσουν τόπο και θα βοηθήσουν τον πρόεδρο Fotis Parastatidis που αγωνίζεται νυχθημερόν για να σώσει απροστάτευτες ψυχές με ανιδιοτελή και αγνά κίνητρα.

Ελπίζουμε η κίνηση μας αυτή να βρει μιμητές και να ενισχύσει την φιλοζωική συνείδηση των Ελλήνων γιατί η κοινωνική πρόνοια για τα ζώα στην χώρα μας είναι ανύπαρκτη και προς το παρόν η μόνη λύση είναι ατομικές πρωτοβουλίες και δωρεές.”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected