Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό, 4-2 την Αϊντχόφεν!

Σκορ-μισή πρόκριση για τον Ολυμπιακό, που παρουσίασε μια εξαιρετική επιθετικά εικόνα και αν προσέξει στον επαναληπτικό, θα πάρει το εισιτήριο για τους “16”

Οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετώπισαν με τη δέουσα σοβαρότητα το ματς και από την αρχή έδειξαν πως ήθελαν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Μπορεί να αντιμετώπισε θέματα αμυντικά και να μην κατάφερε να βγάλει εκτός αγώνα τον Ζάχαβι (δύο γκολ), ωστόσο μπροστά ήταν…φωτιά και με τέσσερα γκολ πάει στην Ολλανδία έχοντας το πάνω χέρι.

Στο 9′ ο Μπουχαλάκης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά, όμως ο Ζάχαβι στο 14′ έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 37΄ο Εμβιλά έδωσε και πάλι το προβάδισμα όμως και πάλι ο επιθετικός της ολλανδικής ομάδας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός όμως ήταν αποφασισμένος και λίγο πριν βγει το ημίχρονο, πήρε ξανά κεφάλι με γκολ του Ελ Αραμπί.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Γιώργος Μασούρας στο 83′ το οποίο και ήταν αυτό που δίνει σαφές προβάδισμα στους “ερυθρολεύκους”

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς) : Σα, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά (80′ Ανδρούτσος), Μπα, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά (80′ Βρουσάι), Μπρούμα (80′ Χασάν), Βαλμπουενά, Καμαρά, Ελ Αραμπί (75′ Φορτούνης)

Αϊντχόφεν (Ρότζερ Σμιντ) : Εμβογκό, Μαξ, Ντάμφρις, Μποσκάλι (38′ Μπάουμγκαρτλ), Τέζε, Σανγκαρέ (71′ Βέρτεσεν), Ροσάριο, Τόμας (86′ Γκίνκελ), Γκέτσε (70′ Μάουρο Τζούνιορ), Μάλεν, Ζάχαβι (85′ Γκουτιέρεζ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected