Κατηγορίες
Γενικά

Η ΑΕ Μοσχάτου “απασφάλισε” : “Κουμπί θα πατήσουμε; Θα γίνει πρωτάθλημα; Με τι χρονοδιάγραμμα; Και αν μετανιώσετε και κλείσετε ξανά;”

Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται μετά την αναγγελία της ΓΓΑ, με την οποία επιτρέπονται από τη Δευτέρα 22/2 οι προπονήσεις στη Γ Εθνική.

Εκ των πραγμάτων, η επιστροφή των αθλητών στον φυσικό τους χώρο αποτελεί πανάκεια και κακώς δεν είχε επιτραπεί μέχρι στιγμής, ωστόσο υπάρχουν πολλά ερωτήματα, με κυριότερο αν τελικά υπάρχει πρόθεση για έναρξη του πρωταθλήματος και ο τρόπος που θα διεξαχθεί αυτό.

Τα ερωτήματα τα συνοψίζει με αρκετά επιθετικό ύφος σε μια ανακοίνωση η ΑΕ Μοσχάτου.

Αναλυτικά :

“Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι ζούμε σε ένα κράτος με ερασιτεχνική νοοτροπία, με αστείους θεσμικούς παράγοντες και προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο…

Ένα κράτος που παίζει με τα νεύρα μας, εξαντλεί την λιγοστή υπομονή μας, δοκιμάζει τις αντοχές μας και πειραματίζεται εις βάρος μας….

Έχουν κλείσει τον κόσμο μέσα με διαλείμματα ένα χρόνο τώρα… σκοτώσανε κλάδους ολόκληρους εξαντλήσανε την κοινωνία… διαλύσανε το ποδόσφαιρο… εξαντλήσανε τους

παράγοντες…κάνανε πένητες τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές…. αφήσανε μια μεγάλη μερίδα της νεολαίας σε αναγκαστική αδράνεια και κινδυνολογήσανε ασύστολα σπείρωντας τρόμο στην κοινωνία… Για τα πιο απλά ζητήματα… Μας τρομάξανε, μας απείλησαν, μας ανάγκασαν…Και ξαφνικά όλα λύθηκαν….

Ποιος ξέρει πως και γιατί….

Τα νούμερα τους (τα δικά τους ανακοινώσιμα νούμερα) χειροτερεύουν αλλά ξαφνικά χωρίς προϋποθέσεις αποσαφηνισμένες και με τρόπο παράξενο μας λένε την Δευτέρα αρχίζει προπονήσεις η Γ εθνική….

Τι θα πει αυτό? Κουμπί θα πατήσουμε? Θα γίνει πρωτάθλημα? Θα παίξουμε? Με τι χρονοδιάγραμμα? Και αν αύριο μετανιώσετε και ξανακλείσετε τα πάντα? Ακορντεόν και εδώ αξιότιμε κύριε Μαυρωτά?

Οι ποδοσφαιριστές είναι απροπόνητοι τόσον καιρό… Όλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα βιοπορισμού… Ποιος είναι ο στόχος σας? Έχετε πλάνο? Η κάνετε μια κίνηση ακόμα εντυπωσιασμού χωρίς νόημα που απλά θα διαλύσει το σύμπαν….

Αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και κυρίως με ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων και με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων μην το ξεκινήσετε.

Και πείτε σε όλους και κυρίως τους παράγοντες που θα πληρώνουν τι θα γίνει ακριβώς… Ξεκινάμε την Δευτέρα λέει πρώτα ο ΠΣΑΠ και μετά εσείς…(ωραίο να το μαθαίνουμε από το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών και μετά από τον ΓΓΑ..)

Και μετά τι? Θα γίνει πρωτάθλημα? Θα το ζιπάρετε? Θα το τραβήξετε μέχρι τον Αύγουστο? Πότε θα ξεκινήσει αν ξεκινήσει? Τι θα γίνει με τα δυσβάσταχτα έξοδα διαιτησιών και μετακινήσεων? Τι θα γίνει με την έλλειψη θεατών, την έλλειψη πόρων εν γένη… ? Τι θα γίνει με την φημολογούμενη ακολουθία Τετάρτη – Κυριακή….

Δεν γίνεται να πατηθεί ένα κουμπί και την Δευτέρα να επέλθει κανονικότητα…

Και είναι φυσικά αστείο Παρασκευή βράδυ να βγάζεις τέτοια πρόχειρη ανακοίνωση για Δευτέρα….

Κάποιος δουλεύει κάποιους….

Αν λέει ένας σοφός δεν μπορείς να αναγνωρίσεις το κορόιδο σε μια κατάσταση τότε το κορόιδο είσαι εσύ….

Εμείς δηλαδή….

Άσε μας κύριε Μαυρωτά…. Μας ξενέρωσες…

Υγ για να προλάβω τις κακεντρεχείς προβοκατόρικες απόψεις στην ΑΕΜ είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις να ξεκινήσουμε… Αλλά με τις σωστές προϋποθέσεις όχι βλακωδώς και με αοριστίες…

Και την Δευτέρα να ξεκινήσουμε (πρακτικά αδύνατον καθώς υπάρχουν δεδομένα που το καθιστούν πρακτικά αδύνατον) χρειαζόμαστε κανονική προετοιμασία τουλάχιστον 45 μέρες… φιλικά για να επανέλθουν οι οργανισμοί… εξετάσεις από την αρχή…εργομετρικά για να δούμε που βρίσκονται οι αθλητές οργανικά, εβδομαδιαίο τεστ… Ραπιντ η μοριακό….

Ίσως ο κος Μαυρωτάς να βρει τρόπο να μας τσοντάρει…

Who pays the ferryman κύριε Μαυρωτά?

Το ποδόσφαιρο κατά την γνώμη μας δεν το μυρίζεις καν… το υγρό είναι το στοιχείο σου…

Περαστικά μας…. Μας έχετε κάνει και μελαγχολούμε πραγματικά…..με την προχειρότητα των αποφάσεών σας.

Ξαναλέμε.. Η θέση της ΑΕΜ είναι ξεκάθαρη…

Θέλουμε επανέναρξη αλλά όχι με τις δικές σας καιροσκοπικές προδιαγραφές και την ασάφεια των προθέσεών σας….

Η ανειλικρίνεια σας είναι προφανής και ο σκοπός σας επίσης…Να αλώσετε όλες τις ενώσεις…και φυσικά να ελέγξετε όλες τις ομοσπονδίες…Αυτά….”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected