Κατηγορίες
Super League 2

Προ των πυλών στα Χανιά ο Νίκος Παπαδόπουλος

Οι εξελίξεις είναι πλέον οριστικές στο στρατόπεδο των Χανίων μετά την αγωνιστική κατρακύλα της ομάδας με την τελευταία ήττα που σημειώθηκε στην έδρα της Φιλιππούπολης απ’ τον Απόλλωνα Λάρισας.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, ο Βοσνιάδης θα συζητήσει με τον Αντώνη Ροκάκη το τυπικό μέρος για την λύση της μεταξύ τους συνεργασίας η οποία διήρκεσε περισσότερο από δύο χρόνια και εξελίχθηκε με έναν όμορφο τρόπο… Ο Βοσνιάδης είναι γεγονός ότι έβγαλε και την ψυχή του όλο αυτό το διάστημα και προσπάθησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να φέρει την ομάδα σ’ ένα ολοένα καλύτερο επίπεδο, όμως φέτος τα πράγματα “στράβωσαν”.

Πολλοί εκτιμούν ότι αυτό συνέβη από το… χαμένο πέναλτι του Διαμαντόπουλου όπου αν γινόταν εκεί το 2-0 για τα Χανιά κόντρα στο Λεβαδειακό, ίσως τα πράγματα ακόμα και τώρα να ήταν εντελώς διαφορετικά…

Είναι ξεκάθαρο, ότι πάρα πολλοί παράγοντες μέχρι σήμερα έχουν φέρει αυτό το άσχημο αποτέλεσμα, που ούτε μία σχέση έχει με τον σχεδιασμό που χαράχτηκε όλο τον προηγούμενο καιρό, αλλά και τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι την Τετάρτη, θα γίνει προσπάθεια προκειμένου το συντομότερο να υπάρξει διάδοχη κατάσταση και να βρεθεί άμεσα ο νέος προπονητής. Οι πληροφορίες φέρνουν τον μέχρι και πριν από λίγες ώρες τεχνικό της Παναχαϊκής, Νίκο Παπαδόπουλο, να βρίσκεται μια ανάσα από την τεχνική ηγεσία των Χανίων.

Να σημειωθεί όμως ότι δύο ακόμα ονόματα που τουλάχιστον το προηγούμενο διάστημα “έπαιξαν” για τον πάγκο των Χανίων όταν και πάλι η παραμονή για τον Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία είχε κριθεί επισφαλής, ήταν αυτά των Σωκράτη Οφρυδόπουλου και Γιάννη Τάτση.

Τις πιο πολλές πιθανότητες πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει ο Παπαδόπουλος, ένας προπονητής ο οποίος πριν από δύο μόλις αγωνιστικές αντιμετώπισε τα Χανιά, ενώ είναι γνώστης του κρητικού ποδοσφαίρου, έχοντας και το πέρασμα του από τον ΟΦΗ.

Η ουσία είναι όπως είχαμε γράψει πως στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί το Σάββατο με τον Ιωνικό, τα Χανιά θα έχουν στον πάγκο τους νέο προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected