Κατηγορίες
Super League 2

Στην τρίτη θέση ο Διαγόρας, πέρασε από τα Τρίκαλα

Μια ακόμη σπουδαία νίκη για τον Διαγόρα στη Super League 2, που μόνο νεοφώτιστη ομάδα δεν θυμίζει!

Το συγκρότημα της Ρόδου επικράτησε με 1-0 του ΑΟΤ στα Τρίκαλα και με τους 17 βαθμούς, ισοβαθμεί με τον Λεβαδειακό στην τρίτη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς επετεύχθη με αριθμητικό μειονέκτημα και μάλιστα μετά από δύο αποβολές.

Με το…καλημέρα ο Διαγόρας πήρε προβάδισμα στο σκορ και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό, όταν ο Σμυρλής βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Γιακουμή.

Δείγμα της μετριότητας του ματς, η επόμενη φάση καταγράφηκε στο 80ο λεπτό(!) όταν ο Σανδραβέλης έκανε τη σέντρα, ο Λινάρδος έπιασε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Στο 82′ ο Διαγόρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαστακού, σε μαρκάρισμα πάνω στον Ριζογιάννη.

Στο 89′ οι νησιώτες έμειναν με 9 παίκτες, καθώς ο Κάκκο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση.

Μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τα Τρίκαλα, ο Νιάρος έπιασε το δυνατό σουτ και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Τσέλιου

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος (78′ Ζησόπουλος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας (78′ Νατέρ), Παπαγεωργίου, Φασίδης (37′ λ.τ. Ευθυμίου), Κεχαγιάς, Σταματής, Αλμπάνης (60′ Ελευθεριάδης)

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης) : Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (84′ Αυγενικού), Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (60′ Κάκκο), Αθανασίου (84′ Σεληνιωτάκης), Αλάεθ (60′ Λινάρδος), Μπαστακός, Μασούρας, Σμυρλής (71′ Μανωλάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected