Διάφορα

Η εκπομπή Focus στους Παξούς με τον Γιάννη Μπογδάνο! (vid)

Στους Παξούς ταξιδεύει απόψε το “Focus”, που συνεχίζει να συναντά ανθρώπους της καθημερινότητας!

Η σημερινή εκπομπή ταξιδεύει στους πανέμορφους Παξούς για να συναντήσει τον Γιάννη Μπογδάνο, ιδιοκτήτη τουριστικών καταλυμάτων αλλά και ένας από αυτούς που άφησαν την πολυκοσμία και τη βαβούρα της Αθήνας για να μείνουν μόνιμα στον τόπο καταγωγής τους.

Για τους Παξούς βεβαίως δεν χρειάζονται συστάσεις, ωστόσο είναι τελείως διαφορετικά να σε ξεναγεί ένας ντόπιος αλλά και να σου κάνει τις καλύτερες συστάσεις για τον επίγειο παράδεισο, λίγα ναυτικά μίλια νότια της Κέρκυρας.

Συζητάμε για τη ζωή στο νησί κατά τη διάρκεια του χειμώνα, για το πόσο έχει επηρεαστεί ο τουρισμός από τα τελευταία γεγονότα αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του ΑΟ Παξοί στο ποδόσφαιρο, στη διοίκηση του οποίου ανήκει και ο σημερινός μας καλεσμένος.

Δείτε πανέμορφο φωτογραφικό υλικό που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο αλλά και τις viral περιοχές των Παξών και Αντίπαξων, που κοσμούν τις αφίσες των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων ανά τον κόσμο!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected