Super League 2

Μοιρασιά στην Ιεράπετρα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στο Βουζουνεράκειο.

ΟΦ Ιεράπετρας και Τρίκαλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και ότι καλύτερο είχε να επιδείξει ήταν τα δύο τέρματα.

Αυτή ήταν η τέταρτη φετινή ισοπαλία για τον ΟΦΙ, που έχει συγκεντρώσει όλους τους βαθμούς με αυτό τον τρόπο, ενώ τα Τρίκαλα παραμένουν στην 7η θέση, μετά την ήττα των Χανίων από τον Ιωνικό.

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο ξεκίνημα στο ματς για τον ΟΦΙ, όταν στο 4ο λεπτό, ο Χιντζίδης έκανε τη σέντρα και ο Γκίνη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 8′ και πάλι στο προσκήνιο οι γηπεδούχοι, όταν ο Μπαράτα βρέθηκε απέναντι από τον Γιακουμή, όμως ο τερματοφύλακας των Τρικάλων βρέθηκε σε ετοιμότητα.

Στο επόμενο λεπτό, τα Τρίκαλα σκόραραν με τον Σκόνδρα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως off-side.

Στο 25΄τα Τρίκαλα απάντησαν. Ο Μασουέρο «ανέτρεψε» τον Ελευθεριάδη, με τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Ριζογιάννης εκτέλεσε το πέναλτι, ο Αθανασόπουλος αρχικά απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο έμπειρος παίκτης των Τρικάλων κατάφερε να ισοφαρίσει.

Στο 30′ ο Μπαράτα έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Νιάρος σωτήρια με προβολή προ του Γκίνη.

Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο ΟΦΙ κοντά στο γκολ. Ο Πριόνας εκτέλεσε το πλάγιο, η μπάλα έφτασε στον Μπαράτα, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε πάνω σε αμυνόμενο και κατέληξε κόρνερ.

Στο 42′ το σουτ του Γκίνη από πλάγια θέση κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκει στον ΑΟΤ και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό όταν αδράνησε η άμυνα του ΟΦΙ και ο Ελευθεριάδης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ

Στο 69′ ο Χιντζίδης εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιακουμή.

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς) : Αθανασόπουλος, Πριόνας, Χιντζίδης, Χατζητερζόγλου, Μασουέρο, Τεγούσης (73′ Ντάλα Κόστα), Βογιατζής, Γκίνη, Κούστα, Μπαράτα, Αποστολίδης (53′ Χατζηπιρπιρίδης / 88′ Αρσενίδης)

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Γιακουμής, Ριζογιάννης, Πιαστόπουλος, Σταματής (73′ Μολά), Νιάρος, Παπαγεωργίου, Κεχαγιάς (46′ Ζώγκος), Σκόνδρας (81′ Κωστίκος), Ελευθεριάδης (81′ Κλεμέντε), Τζαλόσι, Ευθυμίου (65′ Πέλκας).

φωτ. goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected