Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαία deal της ΑΕ Μυκόνου με Σάκη Τσιώλη!

Μια σημαντική συμφωνία ολοκλήρωσε με επιτυχία η ΑΕ Μυκόνου, που περιμένει με ανυπομονησία την επανέναρξη της Γ Εθνικής.

Η ομάδα των Κυκλάδων ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Σάκη Τσιώλη, του 61χρονου Καρδιτσιώτη τεχνικού που εργάστηκε τελευταία φορά στην Παναχαϊκή, από τον Μάρτιο έως τον Μάιο του 2019.

Παλαιότερα διετέλεσε στους πάγκους των Κέρκυρας, ΑΕΛ, Ξάνθης, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης, Άρη, Ολυμπιακού Βόλου, Θρασύβουλου, Λεβαδειακού, Ιωνικού, Καλαμάτας, Πανηλειακού, Ναυπακτιακού, Πανελευσινιακού, Αναγέννησης Καρδίτσας και ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αναλυτικά :

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΑΕ Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη!

Ο κόουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρύ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Είναι τιμή για τη διοίκηση, το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του !”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected