Super League 2

Καταιγιστικός ο Λεβαδειακός, 4-0 τον Καραϊσκάκη

Άνετη νίκη για τον Λεβαδειακό, που δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας τον οποίο φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ.

Κορυφαίος των “πρασίνων” ο Πολέτο, που ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού, ενώ ο Μπιανκόνι με δύο γκολ ήταν αυτός που δημιούργησε τα περισσότερα προβλήματα στην περιοχή των Αρτινών.

Οι Μεχία και Δημόπουλος ακολούθησαν τον τον Βραζιλιάνο άσο στο σκοράρισμα, με τον Λεβαδειακό να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Super League 2, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη.

Στην πρώτη καλή στιγμή στο ματς, ο Λεβαδειακός προηγήθηκε. Στο 5ο λεπτό, ο Πολέτο εκτέλεσε το κόρνερ στην καρδιά της άμυνας, στο πρώτο δοκάρι κινήθηκε ο Μπιανκόνι, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα, ξανά οι “πράσινοι” στο προσκήνιο όταν ο Μεχία εκτέλεσε το φάουλ και ο Μπουργάνης με εξαιρετική επέμβαση απέκρουσε με τη βοήθεια και των αμυντικών.

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Καραϊσκάκη να απειλήσει. Ο Ρούνεϊ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τζημόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Στο 25′ ο Μαρίνος έκανε τη σέντρα, ο Γιαννιώτης πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ προ του Μπιανκόνι.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα στην ευκαιρία του Λεβαδειακού και στο 28′ ο Παπανίκου εκτέλεσε το φάουλ, ο Θεολόγου έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από το τέρμα.

Η τελευταία καλή στιγμή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων για τον Λεβαδειακό όταν ο Πολέτο έκανε και τη σέντρα, ο Δημόπουλος έπιασε το σουτ, η μπάλα μόλις άουτ.

Στο 50′ οι “πράσινοι” σκόραραν για δεύτερη φορά, βάζοντας τις βάσεις για τη σημερινή επικράτηση. Ο δραστήριος Πολέτο έκανε τη σέντρα, ο Μεχία έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής, έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ που δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Μπουργάνη.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα της Δράμας, τρία λεπτά αργότερα ο Δημόπουλος εκτέλεσε αριστοτεχνικά το φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουργάνη.

Στο 61′ κι άλλο γκολ για τους γηπεδούχους, ο Πολέτο έβγαλε τη σέντρα από και στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπιανκόνι έκανε την προβολή για το 4-0.

Στο 79′ ο Θεοχάρης, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, βρέθηκε κοντά στο 5-0.

Στο 84′ ο Ενομό προσπάθησε να κάνει κάτι το εξεζητημένο αλλά το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Η τελευταία ευκαιρία στο ματς ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Δούμτσιος κατέβασε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού και αριστερά, έπιασε το καλό σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο) : Στογιάνοβιτς, Μύγας, Τζημόπουλος, Δημόπουλος (64′ Τσάπρας), Πολέτο, Μεχία, Μαρίνος (76′ Θεοχάρης), Καραχάλιος (67′ Συμελίδης), Παναγιώτου, Μπιανκόνι (64′ Μυτίδης), Τζιώρας (76′ Ενομό).

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος) : Μπουργάνης, Θεολόγου, Χατζηδίμπας (82′ Κορέλας), Γιαννιώτης, Ρουμπανγκουγκά (70′ Μπελεβώνης), Δεινόπαππας (46′ Δερμιτζάκης), Μαύρου (57′ Ναζίμ), Παπανίκου, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ (46′ Δούμτσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected