Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αυτό το DNA του Χάαλαντ πρέπει να ερευνηθεί : Ο ξάδελφος του έχει 37 γκολ σε 64 αγώνες! (vid)

Ο 17χρονος ξάδερφος του Έρλινγκ Χάαλαντ, Άλμπερτ Τγιάλαντ αποδεικνύεται πως είναι κι αυτός μια… μηχανή των γκολ καθώς έχει σκοράρει 64 τέρματα σε 37 συμμετοχές με την ​νορβηγική Μόλντε.

Έχει το ποδοσφαιρικό «μικρόβιο» αυτή η οικογένεια δεν εξηγείται αλλιώς! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο πιο καυτός ανερχόμενος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από τον Ερλινγκ Χάαλαντ.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 20χρονος επιθετικός με τα κατορθώματά του στην Ντόρτμουντ καθημερινά εκτοξεύει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και ήδη ομάδες όπως Ρεάλ, Λίβερπουλ, Τσέλσι κι άλλα μεγαθήρια της Ευρώπης παραμονεύουν για την απόκτησή του, από τους «Βεστφαλούς.

Στα χνάρια του φαίνεται πως βρίσκεται και ο νεότερος ξάδερφός του, Άλμπερτ Τγιάλαντ και αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του σίγουρα θα απασχολήσει την ποδοσφαιρική σκηνή πολύ σύντομα. Κι αυτό διότι ο 17χρονος επιθετικός με ύψος 1.85μ. (!), αγωνίζεται στη Μόλντε και ήδη έχει καταγράψει ασύλληπτα νούμερα.

Συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν μετράει 64 γκολ σε 37 συμμετοχές, κάτι που μεταφράζεται σε 1.72 γκολ ανά ματς! Όπως είναι λογικό στη Νορβηγία μιλάνε πως πολύ σύντομα όχι μόνο θα φτάσει αλλά θα ξεπεράσει και τον ξάδερφο του, Χάαλαντ.

Πάντως και οι δυο ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την καριέρα τους στα τμήματα υποδομής της Μπρουν, πηγαίνοντας στη συνέχεια στη Μόλντε, με τον Χάαλαντ να αγωνίζεται πλέον για λογαριασμό της Ντόρτμουντ. Μένει να δούμε σε ποια ομάδα θα καταλήξει στο άμεσο μέλλον και ο ξάδερφος του, Τγιάλαντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected