Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε πριν λίγο  την έναρξη της συνεργασίας της με τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Χρήστο Χολέβα.

Ο 30χρονος (23/3/1991) επιθετικός ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Ολυμπιακό σε ηλικία 18 ετών. Στην συνέχεια έπαιξε με τον ΟΦΗ στη Β’ Εθνική για έξι μήνες, συνεχίζοντας την υπόλοιπη χρονιά στην ίδια κατηγορία με τον Θρασύβουλο.

Το 2011-12 φόρεσε τη φανέλα της Χέλμοντ Σπορτ (Β’ Ολλανδίας) και επιστρέφοντας στην Ελλάδα πέρασε από τον Παναργειακό, τον Αήττητο Σπάτων, το Νέστο Χρυσούπολης, τα Τρίκαλα, τον Αστέρα Βλαχιώτη, τη Σαντορίνη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη Νίκη Βόλου και τη Λαμία.

Ο 29χρονος (05/10/1991) αμυντικός Χρήστος Χολέβας, με καταγωγή από τον Βόλο, έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας στις αρχές της καριέρας του αλλά και το 2017 όταν κατά τη χειμερινή περίοδο των μεταγραφών μεταγράφηκε από τον Απόλλωνα Λάρισας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου, με την οποία αγωνίστηκε στην πορεία την περίοδο 2011-12 και 2012-13. Συνέχισε στον Ρήγα Φεραίο και από εκεί στην Κ20 της Λάρισας. Έχει φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα του Κισσαμικού και του Πανιωνίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected