Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές η Ζάκυνθος

Μπορεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να βρίσκεται σε αναστολή, αλλά και να μην υπάρχει μια επίσημη ενημέρωση για το πότε θα επανεκκινήσει, οι ομάδες προσπαθούν να είναι έτοιμες για το ενδεχόμενο που επιστρέψουν σε δράση.

Η Ζάκυνθος πραγματοποίησε δύο προσθήκες τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρει σχετικά το ermisnews.gr

Πρόκεται για τους Κώστα Κάρδαρη (φωτ) και Αλέξανδρο Σπίρι, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Νίκου Μαρίνου.

Ο 30χρονος ζακυνθινός μεσοεπιθετικός ήταν στον ΑΟ Μυκόνου αλλά λόγω της κατάστασης δεν συνέχισε στο νησί του Αιγαίου, επέστρεψε στο νησί της Ζακύνθου.

Το βιογραφικό του παίκτη είναι μεγάλο ξεκίνησε από της Ακαδημίες του ΠΑΟ, το 2009 ήρθε στην ομάδα της Ζακύνθου στην Γ΄ Εθνική και από εκεί το 2011 στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, το 2012 στον Αιολικό Μυτιλήνης και το 2013 στον Αστέρα Βάρης. Το 2014 επέστρεψε και πάλι στο νησί της Ζακύνθου για λογαριασμό του ΑΠΣ Ζάκυνθος στη Β΄ Εθνική.

Tο 2ο εξάμηνο πήγε στον Παναρτεμισιακό και το καλοκαίρι του 2015 στον Ζακυνθιακό της Γ΄ Εθνικής. Επέστρεψε στη Ζάκυνθο το 2016 στη Β΄ Εθνική και το 2017 αγωνίστηκε στον ΑΟ Κατασταρίου στην Γ΄ Εθνική και από εκεί την επόμενη χρονιά στην Σπάρτη στην Γ΄ Εθνική κατηγορία. Για τον παίκτη είναι η 4η φορά που αγωνίζεται με τα χρώματα της Ζακύνθου.

Την ίδια ώρα, ο 19χρονος Αλέξανδρος Σπίρι έχει αγωνιστεί στον Έσπερο, στον Ζακυνθιακό, έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την Ζάκυνθο τότε που η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα στο τοπικό (6 μήνες). Σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν τα 3 χρόνια ήταν στην κ19 του Λεβαδειακού. Αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια (1625 λεπτά συμμετοχής) πετυχαίνοντας 1 γκολ. Μάλιστα, ο παίκτης έκανε το καλοκαίρι προετοιμασία με την πρώτη ομάδα του Λεβαδειακού, συμμετέχοντας σε όλα τα φιλικά.

Η προσθήκη του Σπίρι στην ομάδα της Ζακύνθου είναι σημαντική για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο παίκτης με 3 χρόνια στον Λεβαδειακό έχει αποκτήσει επαγγελματική νοοτροπία και σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτει θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα του παίζοντας μάλιστα και σαν μικρός και ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Σπίρι είναι ζακυνθινός, νεαρός σε ηλικία και μπορεί η Ζάκυνθος να ωφεληθεί στο έπακρον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected