Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ηττήθηκε 3-1 από την Άρσεναλ

Σαφώς πιο διαβασμένη και χωρίς διάθεση να ρισκάρει για την πρόκριση στα προημιτελικά, η Άρσεναλ πέρασε με το ευρύ 3-1 από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και έχει τον πρώτο λόγο ενόψει του επαναληπτικού.

Οι Άγγλοι δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση των “ερυθρολεύκων” με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και σημείωσαν άλλα δύο τέρματα που τους βάζουν σε θέση οδηγού όσον αφορά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League.

Στο 34′ ο Μάρτιν Όντεγκααρντ έδωσε το προβάδισμα στους “κανονιέρηδες”, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, όμως με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου, ο Ολυμπιακός κατόρθωσε να ισοφαρίσει με τον συνήθη…ύποπτο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η ελληνική ομάδα ρίσκαρε στη συνέχεια, όπως άλλωστε ήταν φυσιολογικό, με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να βρουν χώρους και να απειλήσουν επιθετικά, όπως και το έπραξαν αρχικά στο 79′ με τον Γκάμπριελ και στο 85′ με τον Μοχάμεντ Ελνένι, που είχε περάσει λίγο πριν στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς) : Σα, Ρέαμπτσιουκ (46′ Χολέμπας), Λαλά, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Μασούρας (86′ Ανδρούτσος), Μπρούμα (59′ Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (46′ Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77′ Χασάν)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα) : Λένο, Τίρνεϊ, Μπεγιερίν, Γκάμπριελ, Λουίζ, Τσάκα, Πάρτεϊ (56′ Θεμπάγιος), Γουίλιαν (82′ Ελνένι), Σάκα (82′ Πέπε), Όντεγκααρντ (82′ Ρόου), Ομπαμεγιάνγκ (88′ Λακαζέτ)

Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected