Γενικά

Μεγάλη ανατροπή και 8η σερί νίκη για τη Νόριτς του Γιαννούλη (βαθμολογία)

Μέχρι το 61ο λεπτό, η Νόριτς βρισκόταν πίσω στο σκορ στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με 1-0, ωστόσο με δύο γκολ στο τρίτο και τελευταίο μισάωρο του αγώνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να παραμείνει μόνη και… άνετη στην κορυφή της Championship.

Με τον Δημήτρη Γιαννούλη να παίρνει σε ένα ακόμα παιχνίδι φανέλα βασικού και να αγωνίζεται σε ολόκληρη την αναμέτρηση, έχοντας ικανοποιητική απόδοση, η Νόριτς βρέθηκε να χάνει στο 7΄ από γκολ του Ρόουντς. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με την αντίδραση των “Καναρινιών” να έρχεται τελικά στο 61΄ με τον Πούκι, ύστερα από ασίστ του Σκιπ.

Το γκολ που έκρινε και το παιχνίδι πέτυχε τελικά στο 77΄ ο Κάντγουελ, με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ να παραμείνει σε τροχιά υποβιβασμού γνωρίζοντας την 7η συνεχόμενη ήττα της και τη Νόριτς να παραμένει φυσικά στην πρώτη θέση με 79 βαθμούς σε 36 αγώνες, καταγράφοντας την 8η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η πρώην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, Γουότφορντ, έχει 69 βαθμούς σε 36 αγώνες, όσους και 3η Σουόνσι αλλά με έναν αγώνα λιγότερο.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο πρώτοι κερδίζουν απευθείας την άνοδό τους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 3-6 θα δώσουν αγώνες μπαράζ για ένα εισιτήριο!

Σε ότι αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατέγραψε τη 10η εμφάνισή του με τα “κίτρινα” και έφτασε τα 900 λεπτά συμμετοχής στην Τσάμπιονσιπ, έχοντας μία ασίστ.

Η βαθμολογία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected