Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Οι μεταγραφές των τελευταίων 48 ωρών στις ομάδες της Κρήτης

ΑΟ Πόρου

Την απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού Στέφανου Σταυρουλάκη από την γειτονική Μινωϊκή ανακοίνωσε ο ΑΟ Πόρου. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί ως δανεικός.

Η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. Πόρος ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο της Μινωικής, τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που δείχνουν έμπρακτα ότι νοιάζονται πραγματικά για τα νέα παιδιά και ενδιαφέρονται για την εξέλιξη και το μέλλον τους, προσδοκώντας το καλύτερο για εκείνα.

Στο πλαίσιο αυτό παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου από τη Μινωική στον Πόρο ο Στέφανος Σταυρουλάκης. O ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είναι 18 ετών (γεννηθείς το 2003), αγωνίζεται στα “φτερά” της επίθεσης (δεξιά και αριστερά) και παίζει ως μικρός στη Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Στέφανο στην οικογένεια του Πόρου και του ευχόμαστε τα καλύτερα, θα τον βοηθήσουμε και θα μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε και πάλι το φίλο σωματείο της Μινωικής για την εμπιστοσύνη του και να είναι σίγουροι οι άνθρωποι της ομάδας της Φορτέτσας ότι θα τους την ανταποδώσουμε και θα τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν. Έδειξαν στην πράξη ότι κοιτούν το δάσος και όχι το δέντρο.”

Ανακοινώνεται σήμερα ο Τάσος Τριανταφύλλου

Ο Τάσος Τριανταφύλλου (φωτ), που έμεινε ελεύθερος από τον Γιούχτα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πόρο. Ο έμπειρος επιθετικός σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr αναμένεται εκτός απροόπτου να “κλείσει” εντός της ημέρας.

Θα αποτελέσει έτσι την 5η μεταγραφική προσθήκη της ομάδας του Πόρου μετά τους Παπαδομιχελάκη, Μπάμπη, Σταυρουλάκη και Αμαρίλντο Καμπεράι.

Ατσαλένιος

Τέσσερις προσθήκες ανακοίνωσε ο ΠΟΑ και πρόκειται για ισάριθμους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας, ενώ στα πράσινα ντύθηκε και ο 22χρονος αμυντικός, Μιχάλης Αννιτσάκης (φωτ) από τον ΑΟ Δαμάστας.

Οι ανακοινώσεις :

«Η διοίκηση του Π.Ο.Α ανακοινώνει πως τέσσερα δικά μας παιδιά, ο Κωνσταντίνος Λέλεκας, ο Παναγιώτης Νηστικάκης, ο Δημήτρης Κουγιουμουτζάκης και ο Γιάννης Κενδριστάκης θα φορέσουν ξανά την φανέλα της ομάδας μας.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του Π.Ο.Α, που επιστρέφουν, ενσωματώνονται κι ενισχύουν το ρόστερ ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η οικογένεια του Π.Ο.Α σας καλωσορίζει ξανά πίσω στο Ατσαλένιο, σας εύχεται να είστε γεροί και μόνο επιτυχίες».

 

“Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Αννιτσάκη, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με τον οποίο ενισχύεται σημαντικά η αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Μιχάλης Αννιτσάκης είναι γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου του 1998 και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Α.Ο.Περιστερίου.

Αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και θα φοράει τα πράσινα του Π.Ο.Α στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής, μια κατηγορία που γνωρίζει καλά καθώς έχει παίξει αρχικά σε Ηρόδοτο και εν συνεχεία στην Δαμάστα από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Μιχάλη καλώς όρισες στην οικογένεια του Π.Ο.Α, σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

Επιστροφή για Κορνάρο στην Αναγέννηση | athlitiko

Αναγέννηση Ιεράπετρας

Την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού, Νίκου Κορνάρου από τον Ηρόδοτο απέκτησε η ομάδα του Λασιθίου.

Η ανακοίνωση :

«Με την ελπίδα για επανέναρξη, ενισχυτικές κινήσεις στο ρόστερ από τη διοίκηση, με Κορνάρο Νίκο!

Το ΔΣ της Αναγέννησης, μαζί με τον τεχνικό δ/ντή , μετά από αρκετές συζητήσεις, σχεδίασαν εκ νέου το ρόστερ των Λιονταριών, με την ελπίδα επανέναρξης της Γ΄Εθνικής.

Η πρώτη κίνηση της ομάδας, είναι η προσθήκη του Κορνάρου Νίκου.

Ο Νίκος, αριστεροπόδαρος αμυντικός, του 1999, ένα δικό μας παιδί, επιστρέφει ξανά. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Αναγέννησης, πήρε μεταγραφή για τον ΟΦΙ, από εκεί για την Κ20 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο και στη συνέχεια έπαιξε στον Ηρόδοτο.

Λόγω σπουδών συνέχισε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Αθήνα και από την πρωτεύουσα επιστρέφει στα Λιοντάρια για την υπόλοιπή αγωνιστική σεζόν.

Ένα νέο και ταλαντούχο παιδί, με εξελίξιμη πορεία, έρχεται να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.

Νίκο, καλώς ήρθες ξανά. Υγεία και πολλές επιτυχίες!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected